Sa ei pea tema ees teesklema

Halb või hea päev — ta mõistab sind. Sa ei pea ringi käima mingi maskiga ning etendama talle kedagi, kes sa tegelikult ei ole. Rääkimata siis sellest, et sa peaksid tunnike varem tõusma, et end ilusaks sättida. Ei mingit teesklust.

Sinu õnn on tema õnn ja ka vastupidi

Tead, et ta on just see õige, sest ta on sinuga hea. Ta tahab sinu jaoks parimat ja hoolitseb su eest isegi siis, kui ta selleks natukene midagi ohverdama peab. Mees, kellega peaksid abielluma on isetu. Ta balanseerib ideaalselt enda kohustuste ja sinu rahulolu vahel.

Ja sina teed tema jaoks sama.

Isegi kui sul on olnud halb päev, siis tahad olla vaid temaga

Ükskõik, kui halb tuju sul on, sa tead, et tema juurest leiad kindlasti lohutust. Oled pigem temaga koos kui kusagil üksinda. Ta kuulab su muret ning hoiab sind, kui seda vajad. Ta on su kalju!

Teievaheline tõmme on ilmselge

Nii füüsiliselt kui vaimselt — te kaks klapite kui sukk ja saabas! Teievaheline keemia on lausa sõpradele muutunud kadestusväärseks, teile kahele tundub, et kedagi teist peale teie ei olegi vaja. Isegi väikesed asjad tunduvad temaga palju toredamad, olgu nendeks siis poeskäik või autopesulasse minek.

Sa tahad temaga oma kogemusi jagada

Kui sa kujutled oma tulevikku, siis näed seal ka teda. Loomulikult on see tema puhul samuti nii! Idee veeta terve elu ühiselt koos ei hirmuta teid kumbagi soolasambaks. Kui saad häid uudiseid, siis tahad KOHE neid temaga jagada. Teinekord tundub tore ka rääkida sellest, mida te mõlemad lõunaks sõite või unes nägite. Igatahes, rääkimine on hädavajalik!

Te saate romantikast samamoodi aru

Misiganes teie kahe jaoks romantika tähendab, olgu need siis küünlavalgel õhtusöögid või kaisutamine, te olete samal lainel. Ta usaldab sind ja sina usaldad teda, te tahate sügavamal tasandil teineteist mõista. Ta on küll su tugev mees, kuid ei karda end ka õrnamast küljest näidata.

Te armastate rohkem kui tülitsete

Eks igas suhtes tuleb tülisid ette ja see ongi normaalne. Kaks inimest, kellele ei ole mitte mingit hõõrdumist varjavad suure tõenäosusega midagi teineteise eest. Kui aga tüli tee peale ette tuleb, siis ei tunne te kumbki end hästi ja tahate probleemi kiiresti lahendada. Ei mingit salatsemist ja vaikimist, asi tuleb selgeks teha, sest siis saab jälle armastada!

Ta ainult ei kuule, vaid ka kuulab

Ta ei ole see mees, kes pärast pikka ja seletavat juttu sinult kõike uuesti üle küsima hakkab. Absoluutselt mitte. Pigem pakub ta sulle hoopiski tagasisidet või häid ideid, mis ka sind ennast edasi aitavad. Ta oskab sind kuulata!

Ta võtab sind sellisena nagu sa oled

Võib-olla oled sa valjem kui keskmine preili baarist või võib-olla on sul väga kentsakas huumorimeel, temale see igal juhul sobib. Ja ta ei häbene sind! Pigem on ta see, kes sõpradele oma vingest tüdruksõbrast suure uhkusega räägib. Kas pole mitte hea tunne, kui sa tead, et võid olla just sina ise?

Allikas: Elite Daily