“Ma olen 26aastane, minu tüdruksõber on 24 ja koos oleme me olnud kaks aastat. Ütleksin, et meil on pigem tugev suhe. Ta on see naine, kellega ma kavatsen ka tulevikus abielluda.

Aasta aega tagasi tuli meie töö juurde uus naine, ehk minu praegune kolleeg. Kohene säde meie vahel oli ilmselge. Me flirtisime veidi ja hakkasime omavahel ka sõnumeid saatma. Ta on tark, ilus ja naljakas. Saime mõnikord peale tööd kokku, et kuskil istuda, kuid ühel korral kutsus ta mind hoopis enda poole.

Ma olen ju ikkagi mees. Ilmselgelt viis üks asi teiseni ja me seksisime. See oli imeline ja väga väsitav meie mõlema jaoks.

Sellest ajast alates oleme regulaarselt kokku saanud, et seksida, aga ta ei tea, et mul on tüdruksõber. Ta arvab, et ma elan jätkuvalt oma vanematega ning oma tüdruksõbrale ütlen ma nende kohtumiste kohta, et olen oma töökaaslastega väljas. Ega see otseselt vale ju ei olegi…

Ma olen suutnud seda päris hästi saladuses hoida, aga just nüüd on mu kallim otsustanud, et ta tahab ennast rohkem vormi saada ja ta käib nüüd samas Pilatese trennis, kus ka mu kallim.

Juhtus halvim — neist on saanud sõbrannad. Ma ei tea, mis juhtub, kui mina neile jututeemaks tulen. Ma kardan, et ma kaotan siis nad mõlemad.

Ma tean, et see, mida ma teen, on vale, aga ma ei tea, mida teha. Mu armuke on väga lõbus ning meil on ka palju ühist, kuid ma tean, et õige otsus on jääda kokku oma tüdruksõbraga. Nii palju valikuid on. Kas jätta armuke maha, jätta kallim maha või hoopis mõni kolmas variant…”

Allikas: The Sun