1. Me kõik unistame ainult beebidest ja uhketest pulmadest.

Paljud meist ei taha üldse lapsi ning peavad 100 külalisega pulmapidu täielikuks raharaiskamiseks.

2. Meie libiido on… või noh… meil polegi seda.

Naisi kujutatakse komöödiaseriaalides ja filmides tihti frigiidsete olenditena, kes heidavad endal riided seljast ainult hädavajaduse korral. Naiste vajadused on väga erinevad ja on väga palju naisi, kes tahaksid palju rohkem seksi kui nii mõnigi mees jaksab välja kannatada!

3. Me naudime nutmist ja pisarate abil väljapressimist.

Kuna me valame romantilise komöödia õnneliku lõpu ajal pisaraid, oleme me kõik peast täiesti segased ja üliemotsionaalsed, eks?! Vale! Me laseme oma tunded välja, kuid just seetõttu oleme me märksa tugevamad ja võimekamad kui mehed.

4. Kõik naisbossid on mõrrad.

Naine, kes nõuab alluvatelt korda ja ülesannete täitmist, on automaatselt mõrd. Kui mees sama nõuaks, oleks ta lahe ja normaalne tüüp, kes teab, mida tahab. Mõelge selle peale!

5. Kui naine istub autorooli, surevad kõik kaasteelised.

Sest naine roolis = auto kraavis. Tegelikult on väga paljud uuringud tõestanud hoopis seda, et naised on palju tähelepanelikumad ja vastutustundlikumad autojuhid.

6. Me kõik ihaldame endale kümmet kassi ja vooditäit roosasid karvaseid mänguloomi.

Ka see on USA filmide üks levinumaid klišeesid, mis ei vasta absoluutselt tõele!

7. Ainus, mida me mehelt soovime, on palju raha.

Sorri, mehed, aga siis oleks väga suur osa teist ihuüksi ja ei saaks iialgi ühtegi naist.

8. Naised ei ole võimelised majanduslikult mõtlema.

See, et me endale aeg-ajalt mõne kleidi või käekoti lubame, ei tähenda, et me ei suudaks arvestada, kui suure osa eelarvest kulutada elektriarvele, autoliisingule või säästukontole kandmiseks. Me oleme palju ratsionaalsemad majandajad kui mehed.

9. Naised ei saa elu sees kodu remontimisega hakkama.

See, et me anname teile, mehed, võimaluse meid remontimise juures aidata, ei tähenda, et me sellega üksi toime ei tuleks. Tegelikult oleks meil palju lihtsam terve korter ise üle tapeetida, laed üle värvida ja kapid paigaldada, me lihtsalt ei taha!

10. Meid ei huvita tõsised teemad, dokumentaalfilmid, elulooraamatud ega miski, mis pole seotud ilu, kosmeetika ja välimusega.

Meestele meeldib mõelda, et naised on rumalad. Mõelge, mõelge, enda lohutamiseks. Selge on ju see, et naised suudavad suurema osa meestest tõsistel teemadel paika panna, üle vaielda ja oma teadmistega põrmustada, sest meil on palju laiem silmaring ja me suudame vestelda nii spordist, autodest, kooseluseadusest, päevapoliitikast kui laste kasvatamisest. Ja teie ainult oma tööst.

11. Kõik naised nuhivad oma meeste järel.

Sa ei saa oma telefoni, rahakotti, internetipanga paroole ega sülearvutit hetkekski järelvalveta jätta, sest kohe on naine platsis ja käib kõik kohad üle. Sul ei tohi olla ühtegi saladust.

No tegelikult on maailmas veel päris palju naisi, kelle mõistus töötab normaalselt ja kes peavad teise inimese privaatsust sama oluliseks kui enda oma ega kuritarvita teise usaldust.