Naine Soomes — Kindlasti ei saa panna kõiki Eesti mehi ühte potti, et kindlasti petetakse. Aga olles ise Soomes elanud 2 aastat, olen näinud kõike nendest Eesti meestest. Kõik selliseid suured istumised meeste seltsis…see on hirmus lausa, kuidas käib kemplemine, kes on kõvem vend, kes teenib suuremaid rahasid või arutletakse eelmisel nädalal klubis nähtud tibi figuuri. Samas sellisel käitumisel tegelt pole vahet, kas mees elab Eestis või Soomes…
Aga loo kirjutajale — tore, et usaldad oma meest. Pole usaldust, siis pole ka suhet. Kuigi kui sa peaksid kunagi nägema, millised Eesti mehed siin on (arvavad, et saavad iga naise ja oma suure palga juures saavad kõigile välja teha), siis sa ei oleks enam nii naiivne.
100 roosi mehelt ja lemmikjook mehe sõpradelt.. ehk vähe kahtlane pugemine. Vaevalt, et tänu üllatuse eest.

Koristaja — No, hea, kui nii on. Ise oleme mehega 10a Soomest tööl olnud, mees kaks aastat enne mind. Neid tuttavaid, kellel siin teine pere, on ikka päris mitu. Oleme vanuselt juba paar aastat üle 50 ja isegi meievanused vahetavad pikapeale ikka oma naised välja või on siin teine kindel suhe või isegi laps. Kellel suhe püsima on jäänud, võib ühe käe sõrmedel üles lugeda. Kahjuks. See oli ka põhjuseks, miks kunagi otsustasin ise Soome tööle tulla ja arvan, et tänu sellele on pere kokku jäänud.Naiivne — Olin minagi sinisilmne ja naiivne, sain oma õpetuse alles värskelt. Mehega kodus kõik ilus ja kena, elanud koos palju aastaid, aga vot viimase 3 nädalaga leidis uue ja niuhti tuldi koju ja öeldi, et vot tänasest kõik. Samas kui mina lohutasin sõbrannasid, et ei peta kõik mehed, kes Soomes tööl käivad. Sain oma naiivsusega!

Mukii — Minu eks töötas ka Soomes ja kartsin ka himsat moodi, olime selleks hetkeks 9a koos olnud. Mees aga oli truuduse etalon kõigi teiste meelest, mina aga ei selles nii kindel ei olnud. Kartsin ikka, et äkki… Sai ka külas käidud jne, ei midagi kahtlast.
Kui ühel hommikul oli oma Facebooki lahti jätnud sõbra chati akna, kus võis selge sõnaga lugeda, et ”…., krt linad ikka lõnavad selle Bianca järgi”. Nummi. Nii sai temast minu eks :) Ja mul on hea meel, sellist stta pole mulle vaja.

“Kalevipojad”, naiste silmis on teie maine päris madal…