1. Ta rõhutab kogu aeg, et ta on tore inimene

Ükski mees, kes on tegelikult hea ja tore, ei tule selle pealegi, et oma toredust korduvalt esile tuua. Selle peale tuleb ainult mees, kes teab, et ta meeldib naistele ja teab ka seda, et naised hoiavad end tagasi põhjusel, et nad kardavad haiget saada. Selleks, et panna sind ennast kindlamini tundma ja teda usaldama, peab ta oma halbu kavatsusi magusa jutuga varjama. Nii et ole ettevaatlik, kui tüüp oma positiivseid omadusi liialt esile toob — kui tal need päriselt olemas oleks, paistaks need ilma sõnadetagi välja.

2. Ta käitub naistega äärmiselt enesekindlalt

Kui ta läheneb sulle nii enesekindlalt, nagu ta oleks sama asja varem miljon korda teinud, siis… ilmselt ta ongi! Me laseme end tihti rääkida ära meestel, kes on professionaalsed võrgutajad ja teavad täpselt, kuidas komplimente doseerida, et endast šarmantse džentelmeni muljet jätta. Mölakad teavad täpselt, kuidas naisi kohelda. Neil on palju kogemusi ja nad oskavad suurepäraselt valetada. Nii et kui sulle tundub, et su uus mees on liiga hea, et olla tõsi, siis võta hetk tema jälgimiseks, enne kui pea ees õnnetusse hüppad.

3. Ta tahab olla sinu elu keskpunkt

Kui sinu “tore peika” jälgib iga su käiku, on kontrolliv või armukade, siis see on esimene tõprahoiatus. Kui ta uurib, kuhu ja kellega koos sa täpsemalt lähed, siis on sul aeg ettevaatlikuks muutuda. Siis, kui ta muutub tujukaks, kui sa oma sõpradega aega veedad, on aeg eriti ettevaatlikuks muutuda. See ei ole normaalne, kui ta hakkab sind oma tujudega manipuleerima, justkui sina oleksid ta tujude eest vastutav. Kui su tüüp selle peale, et sa tunni aja jooksul ta sõnumile ei vastanud, endast välja läheb, siis… jookse!

4. Ta on liiga kriitiline

Kas ta on kritiseerinud sind või sinu sõpru? Kas ta on teie vestlustesse märkamatult poetanud kriitikat sinu käitumise suhtes mingis olukorras? Kas ta enda käitumist ka kunagi kritiseerib? Kui esimestele küsimustele on vastuseks “jah” ja viimasele “ei”, siis ta ei ole tore inimene. Teiste inimeste kritiseerimine ei ole tore. Ära põhjenda oma peas seda käitumist sellega, et ta on lihtsalt aus ja hoolib sinust ja sellepärast räägib nii. Tuleta meelde — mees, kes ei aktsepteeri sind sellisena, nagu sa oled, ei ole sinu jaoks õige mees.

Allikas:The Urban Dater