1. Rääkige kõik sammud läbi

"Kallis, sa ju tead, kui stressirohked pühad alati on? Teeme sel aastal nii, et istume nüüd kahekesi maha, räägime läbi ja paneme kirja, mida on vaja teha ning jagame ülesanded ära."

2. Lihtsusta

Sa ei pea kõikidele pereliikmetele, kaugematele suglastele, sõpradele ja kolleegidele ise kingitusi meisterdama või hullunult kinke otsides mööda poode tormama. Vali kõikidele ühesugune kingitus, ka kinkekaardid on väga head! Usu, keegi ei pane tähelegi, neil on oma kingiprobleemide lahendamisegagi väga palju tegemist.

3. Rahune maha

Sa ju ei oota, et su abikaasa või elukaaslane istub kella kaheni öösel köögis ja küpsetab pirukaid, sest sa tead, et ta pole püstihull. Teda ei piina süümekad ja ta ei mõtle sellele, mida teised isad temast arvavad, kui ta jõululauale panemiseks mõeldud küpsised ja pirukad poest ostab. Sinagi peaksid ses osas rahulikumalt võtma ja teiste arvamuse pärast muretsemise lõpetama. Oluline on hoopis see, et sinul ja sinu perel oleks hea olla.

4. Võta vabalt!

Mõned mehed lihtsalt on laiskvorstid. Kui sinu oma samuti, ütle talle, et uuringud on näidanud, et laisad mehed saavad vähem seksi! Samuti peaksid sellise probleemi korral abi otsima pereterapeudilt. Kuid vahepeal hinga sügavalt sisse, võta vabamalt ning otsusta, et sel aastal pühitsete jõule koos perega, mitte koos kõikide naabrite, emade, tuttavate, sugulaste ja kolleegidega.

Allikas: Huffington Post