Kui sa oled juba jõudnud nii kaugele, et tunned oma partneriga igapäevaselt koos olles teatud igavust, siis neid asju tehes saab kustunud leek uuesti süttida.

Vaadake üksteisele sügavalt silma

Millal sa viimati oma partnerile silma vaatasid ja ainult temast mõtlesid? Võtke iga nädal paar hetke, et päriselt üksteisele silma vaadata. Hoidke kätest kinni ja mõelge ainult teineteisest. See parandab intiimsust.

Minge koos reisile

Kui teil on rahalised raskused, siis mõelge välja rahakotisõbralik variant. Võite ju võtta ka lihtsalt telgi kaasa ja minna kuskile metsa äärde või mere lähedale. Sellised natuke ekstreemsed olukorrad muudavad teid uuesti lähedasemaks.

Minge kohta, mis kunagi oli teile väga oluline

Kui sa mäletad, kus te esimest korda tutvusite, minge sinna kohta ja elage oma mälestustes see eriline hetk uuesti läbi. Rääkige mõlemad detailselt, mida te sellest momendist mäletate. Te võite avastada armsaid detaile, mida ise enam nii hästi ei mäletagi.

Harige ennast koos

Õppige koos selgeks mõni uus oskus, mida kumbki teist ei oska. See võib olla uus keel, mõni tantsustiil, või uus spordiala. Koos tegevused ei tohiks olla ainult teleka vaatamine, söömine ja magamine. Kui te ei tee midagi väga põnevat, muutubki suhe rutiinseks ja igavaks.

Jagage positiivset energiat

Millal sa viimati ütlesid oma kallimale, kui imeline ta on? Millal sa viimati tegid talle komplimendi, mis tuli puhtast südamest, mitte rutiinsest vajadusest? Mõtle välja, milliseid positiivseid omadusi sa oma partneri juures armastad ja anna talle neist teada.

Mõtle välja vahva üllatus

Miks mitte üllatada oma kallimat millegi täiesti uuega? Kui teie suhe on rutiinne ja igav, siis ükskõik milline väike eriline asi viiks selle mugavustsoonist välja. Minge muuseumisse, kontserdile, või korralda romantiline kodune filmiõhtu väikese piknikuga. Kallim on kindlasti liigutatud.

Näita välja tänulikkust

Kui sa tunned, et suhe hakkab karile jooksma ja hakkab igav, siis mõtle, kas äkki sina oled selle põhjustaja. Vingumine ja ärritus ei ole kunagi suhtes kasulikud. Millal sa viimati olid päriselt tänulik oma partnerile kõige selle eest, mis ta teinud on? Kui sa tunned, et on asju, mille eest tänulik olla, siis näita seda välja.

Allikas: YourTango