Vastab Amori nõustaja: Saan aru, et tunned ennast segaduses olevat - sind erutavad seksuaalselt asjad, mida pigem peetakse tabuteemadeks ning sa tunned, et sind ei mõisteta seejuures. Sulle meeldib kanda naiste pesu ning soovid, et vahekorras olles partner sind vibraatoriga rahuldaks. Loen, et vahekorras sooviksid olla naisega.

Iga inimese seksuaalsus on omamoodi. Igat inimest erutavad erinevad pildid, tegevused, esemed. Niikaua kui see ei kahjusta teisi, on kõik korras. Kindlasti ei ole sinu soovid kahjulikud teistele. Kuid loen su kirjast, et see valmistab sulle endale muret - kuidas oma ihasid väljendada ning ennast samas hästi tunda.

Kas sul on kogemusi, kui sul on õnnestunud oma ihasid ellu viia? Mis oli nende olukordade puhul määrav (laskis sul need ellu viia). Kui selliseid kogemusi ei ole olnud, siis mida sa hetkel ise näed - kuidas oleks võimalik neid ellu viia? Need on esimesed küsimused, mida tahaks teemaga edasi minekuks küsida. Võime jätkata ka kirjavahetusega, kuid näen, et kiiremaks ja efektiivsemaks viisiks võiks olla nõustaja juurde minek. Valik on muidugi sinu enda teha. Sobiliku nõustaja leiad nt Tallinnas Seksuaaltervise Kliinikust (kontaktid toodud allpool, vaata ka http://www.seksuaaltervisekliinik.ee/). Seal töötavad just seksuaaleluga seotud muredele spetsialiseerunud psühholoogid, kellega on taolist muret ehk lihtsam lahata.