Õnnelikud paarid istuvad kas kõrvuti või „nurgeti“, püüdmata oma lähedust varjata ka siis, kui lauas on lapsed. Teineteise vastas istumine tähendab lähedust ainult siis, kui laud on tilluke. Samuti näitavad söögilauas nagu igal pool mujalgi head suhet naeratamine ja silmavaatamine. Kui sa ei vaata teisele otsa, hakkab ta ennast kehvasti tundma ega saagi aru, mis siis viga on.

Heast suhtest ei räägi see, kui istutegi ninapidi koos, aga sina näkitsed alles oma kana, samal ajal kui mees haukab juba magustoitu. Õnneliku paari tunnus seevastu on teineteise peegeldamine.

Kui sina istud pika laua ühes otsas, mees teises, käib teie peres arvatavasti võimuvõitlus, olgugi et võib-olla vaid alateadlikul tasandil.

Rolli mängib ka laste istumiskoht. Kui su ühel käel on väikelaps ja teisel lapsetoolis beebi, on sul arvatavasti peaaegu kogu õhtusöögi jooksul selg mehe poole. Õige on lapsetool asetada enda ja mehe vahele. Nüüd saad nii last sööta kui ka mehele otsa vaadata.

Väga ilus on lauda istudes kas või hetkeks mehele silma vaadata, veel parem, teda suudelda. Need mõne sekundiga loodud soojad tunded kestavad kogu söögiaja ja kindlasti kauemgi.

Allikas: Redbook