Märgi enda mõtted üles
Jah, nii kummaline kui see ka ei tunduks — võta kas või üks paberileht, millele kirjutad üles kõik, mida silmarõõmust mõtled. Isegi kui need on veidi ropud fantaasiad. Siis loe kirjutatu üle ja viska paber ära. Nii, nüüd oled vabanenud enda kinnisideedest.

Kokka!
Sa pole temast mitu päeva kuulnud ega suuda kodust väljagi minna. Nõnda käid aina külmkapi vahet, et endale lohutuseks “midagi head” võtta. Selle asemel aga leia mõni tervislik retsept ja kuku kokkama. Usu, vähemalt tunnikeseks saad sa mõtted eemale.

Lahenda sudokusid
Tuleta meelde, millal viimati sudokut või ristsõna lahendasid. Ja seda, kas suutsid õigeid vastuseid nuputades millelegi muule mõelda. Õige vastus on ei. Seega ragista enda ajusid!

Otsi endale mõni sari
Oled ehk isegi kunagi mõne sarjamaratoni maha pidanud? Mäletad, kuidas see võttis tunde, lausa päevi, et kõik saaks ikka ära vaadatud? Noh, kui sul on hetkel vaba aega, siis sirvi veidi Netflixi või uuri telekava ja leia endale midagi meelepärast.

Mine trenni
Ah, kui hea on teha trenni nii, et sa ei mõtle absoluutselt millegi peale. Jookse, jaluta, ründa jõusaali või naudi aeroobikat. Pärast korralikku trenni tunned end suurepäraselt ja märkad, et oled suutnud juba pikemat aega millelelegi muule keskenduda.

Tukasta
Uni teeb sulle head. Kui tunned, et oled täiesti üle mõelnud, siis roni voodisse ja maga kas või pool tunnikest. Pärast seda tunned end erksamalt ja näed maailma palju värvilisemalt.

Allikas: All Women’s Talk