Kristi hakkas Aivariga koos elama ülikooli ajal. Algus suurepärane nagu ikka. Koos veedeti lõbusalt aega, mis olid täis reise, seiklusi ja kõike muud, mida üks noor ja erk suhe olema peab.

„Aivar oli super! Meie suhtes oli kõike: seksi, kirge, mõistmist. Leidsime alati aega, et teineteist kuulata,” kiidab Kristi.

Olukord muutus, kui noormees otsustas hakata käima tööl kahe koha peal. Ühiselt võetud kodulaen tahtis ju tagasimaksmist.

Ajal, mille Aivar tööl veetis, pidi Kristi ise hakkama saama.

Ja saigi. Ta käis tööl, trennis ja leidis jälle aega ka sõbrannade jaoks, kes kiires elutempos pisut unarusse olid jäänud. Nüüd oli ju vabasid momente rohkemgi kui vaja.

„Ega midagi olnudki viltu. Saime endiselt hästi läbi ja kodus oli kõik okei. Aivar oli ainult väsinum ning ühiseid jutuajamisi ja mõnusaid teejoomisi teineteise kaisus jäi üha vähemaks,” meenutab Kristi aega, mil teineteise eludest „mööda kõndima” hakati.

Salaelu

See, et Aivaril aega nappis ei tähendanud aga seda, et Kristi tähelepanust ilma jäi.

Seda pakkusid Aivari eest teised noormehed, kellega tüdruk tutvus ajal, mil sõbrannadega koos väljas käidi.

Mardiga just nii kohtutigi.

„Ma ei saanudki aru, et midagi tekkimas on. Ta oli lihtsalt tohutult hooliv. Sain temalt just seda, mis Aivarilt saamata jäi — tähelepanu, hellust. Ta kuulas mind. Ja hiljem lisandus kõigele ka seks,” räägib Kristi mõtlikult.

Mardil on Kristi jaoks alati aega ja just seda tüdruk vajabki.

Kristi ja Aivar elavad oma uhkes kahe miljoni vaatega kodus ning igal õhtul poevad kaissu, teadmata teineteise tundeid, mõtteid ja igatsusi.

„Aga Aivarit ei jäta ma iial! Ta on liiga hea, armastan teda tohutult! Ma ainult ei kujuta päris hästi ette, mis saab siis, kui kõik välja tuleb…” pööritab neiu oma suuri halle silmi.

Ja nii selle noore pere argipäev kulgebki — Aivaril on kaks töökohta, Kristil aga kaks meest.

Kallis lugeja, kas naisel on õigus kompenseerida mehelt saamata jäänud tähelepanu teise mehe seltskonnas?

Lugu Naisteka arhiivist!