1. Sa ei pea alati kõigi jaoks olemas olema. Seda ei ole lihtsalt võimalik teha ning proovimine viib sind ainult läbipõlemiseni. Kuid tuues naeratuse vaid ühe inimese näole VÕIB muuta maailma. Ehk mitte kogu maailma, kuid selle inimese maailma küll. Nii et keskendu väiksemale osale.

2. Me armastame naeratusi ja naeru. Kui keegi tahab, et tema elus oleks rohkem naeratusi, peab ta looma selleks tingimused. Ja kuidas seda saavutada? Kindlasti mitte viha, armukadeduse, suure ahnuse või vihkamisega, vaid armastuse ja headusega, avatud meele ja siirusega.

3. Pole midagi olulisemat vabadusest. Armastus ei nõua kompromisse ega tõestust. Armastus on kerge ja lihtne. Me ei pea tegelikult üldse suhtes olema, see on meie esimene vaba valiku koht. Armastavas suhtes tunneme ennast alati täielikult iseendana ja meil on vabadus valida. Kuid kui meil on täielik vabadus valida, siis valimegi olla armastavad, hellad, rõõmsad, õnnelikud, ulakad ja seiklushimulised. Siit algab suurim seiklus

4. Inimesed arvavad, et nad suudavad armastada ainult siis, kui leiavad väärilise kaaslase- jaburus! Te ei leia teda kunagi. Arvatakse, et armastada saab alles siis, kui leitaksetäiuslik mees või täiuslik naine. Jaburus! Te ei leia neid kunagi, sest täiuslikke naisi ja mehi ei ole olemas. Ja kui nad oleksidki olemas, siis ei pööraks nad teie armastusele tähelepanu. See ei huvitaks neid

5. Õpi kuulama ja rääkima nii, et teie vahel oleks turvaline kontakt ka siis, kui üles kerkivad tundlikud ja emotsionaalsed teemad.

6. Suhteid tuleb väga targalt valida. Parem on olla üksi kui olla kellegi halvas seltskonnas. Pole tarvis kiirustada. Kui miski on määratud juhtuma, siis see ka juhtub — õigel ajal ja õige inimesega ning parimate eeldustega. Armu siis, kui sa oled selleks valmis, mitte siis, kui sa oled üksildane.

7. Ilusaid sõnu on kerge öelda. Ilusaid asju on kerge osta. Kuid ilusaid inimesi on raske leida. Ei, mitte väliselt ilusaid. Veidi meiki, veidi soengu sättimist, veidi riietust — ilu on kerge luua. Ilus inimene hingelt… Suure hingega… Armastava hingega… Hoolitseva hingega… Ilus inimene, kui ta leiad, hoia teda!