Austraallannast seksuoloog dr Nikki Goldstein avaldas hiljuti kolm mehetüüpi, kellele paljud naised ei suuda vastu panna, aga kellest tegelikult tasuks kaarega mööda kõndida. Kui sa just ei taha, et ta su südame murraks…

1. Sarmikas mees

Üks kolmest mehest, kellest peaksid eemale hoida, on sarmikas mees: sageli tugeva natuuriga, enesekindel, hea välimusega alfaisane, kes teeb sulle (ja teistele naistele) pidevalt komplimente.

Aga kogu selle välise sära all võib dr Nikki sõnul olla tegelikult hoopis üks kaval rebane, kes on valmis tegema kõike, et saada sinult seda, mida ta kogu aeg taga on ajanud.

Nii soovitabki ekspert sul silmad lahti hoida ja panna tähele, kas ta tõesti viib oma lubadused täide, või on tegemist kõigest tühja jutuga. Ja kui see nii ongi, proovi temast kohe vabaneda.

2. Eksinud kutsikas

Pisut totakas, aga samal ajal armas ja sarmikas — sellised mehed lasevad voolul end kanda. Aga samal ajal võivad nad ka oma suhteid saboteerida, armudes liiga kiiresti ja soovides, et keegi nad päästaks.

Seksuoloog lisab, et kuigi sul võib olla nõrkus selliste meeste vastu, on oluline leida enda ellu mees, kes ei karda pikaajalist pühendumist ja kes on võimeline otsuseid vastu võtma. Seega, parem lõpeta see suhe kohe.

3. Mees, kes nõuab liiga palju

Alguses võib ta ju romantiline tunduda, aga mees, kes kleepub sinu külge nagu liim, armub sügavalt ja kiiresti ning kui sina oled see, kellesse ta armus, ei ole ta võimeline sinust enam lahti laskma.

Ja kuigi see on ju armas, et keegi sind nii väga armastab, võib ta ühel hetkel muutuda liiga kontrollivaks ja hoolivaks, et see hakkab sind lämmatama.

Allikas: The Sun