1. Higistamine

Olgu, kui väljaspool jõusaali higistad, on see üsna piinlik küll. Inimesed on võimelised tegema vahet rohkem kui ühel biljonil erineval aroomil. Kuigi higilõhn pole neist kõige meeldivam, ütleb see päris palju meie tunnete kohta. Teadlased väidavad, et “õnne aroom” on väga nakkav ja võime seetõttu higilõhna tundes ka positiivseid emotsioone kogeda.

2. Nakkav naer

Psühholoogid väidavad, et kui kohtame kedagi, kes suudab meid siiralt naerma ajada, võib sellest kujuneda välja romantiline suhe. Sinu elu oleks sel juhul täidetud naeru ja positiivsete emotsioonidega.

3. Prillid

Ei, sa ei pea kandma prille ainult siis, kui loed raamatut. Uuringud on näidanud, et meeste silmis on prille kandvad naised seksikamad ja kütkestavamad.

4. Õrnad päevitusrandid

Heledad kohad sinu nahal paistavad päevitunud kehalt veelgi kaunimad. Lisaks tõmbavad need ka meeste tähelepanu ja tekitavad neis soovi neid kohti su nahal puudutada.

5. Sassis juuksed

Metsikud lokid, naturaalsed lained või kergelt sassis krunn on soengud, mida mehed ei karda rikkuda, kui nad sind kallistavad. Lisaks näeb see ka loomulikum välja kui keeruline soeng, millesse on palju juukselakki piserdatud.

6. Meigivaba välimus

Teadlased on kindlad, et 40% inimesi peavad meigita naisi atraktiivsemaks.

7. Kõht

Nii uskumatu, kui see ka ei tundu, muudab rasv kõhul sind meeste silmis hoopis atraktiivsemaks. Teadlased väidavad, et kõige olulisem on pöörata tähelepanu keha proportsioonidele. Uuringust, mille käigus paluti meestel vaadata naiste pilte ja neid hinnata, tuli välja, et liivakellakujulise kehaga naised tekitasid meeste ajudes palju rohkem mõnulaineid, kui kondised naised.

Milline naine on kõige atraktiivsem?

Naine, kes ei kanna meiki, kelle juuksed on kergelt sassis ja kes julgeb varastada ampsu mehe taldrikult.

Allikas: Bright Side