1. Arvutimängud

Kõik poisid kasvasid üles arvuti- või konsoolimänge mängides ja sa ju tead, et poisid jäävadki alati poisteks... Seega istu ühel õhtul ta kõrvale ja pidage maha üks korralik virtuaalne lahing. Ta oskab su pingutust hinnata ning su aktsiad tõusevad veelgi, kui sa oled pooltki sama osav kui tema. Peaasi, et sa ei võida muidugi!

2. Mõnus kohting, mille kulud tasud sina

Mitu korda te olete väljas käinud nii, et tema on pidanud kõige eest maksma? Jah, esimesed paar korda on see tore ja mõni mees tõesti naudibki seda, kuid ülejäänud mõtlevad juba üsna pea: "Miks ta ei võiks kasvõi oma jooki kinni maksta, rääkimata meie mõlema õhtusöögist?" Järgmine kord maksa ise ja võta temalt pingeid (ja kulusid) maha.

3. Sport

Mõnele mehele meeldib üksi jõusaalis rassida või vaikuses joosta, teine aga tahab seltsilist ja unistab sellest, et saaks sinuga koos trenni teha, rannas võrkpalli mängida, jalgratastega sõita, rulluisutada vms. Tõenäoliselt ei julge ta sulle seda iial öelda, sest pelgab, et sa võtad seda kohe vihjena oma kehakaalu kohta ja süüdistad teda su paksuks nimetamises... Seega haara ohjad ja järgmine kord, kui kallim õhtusele jooksutiirule läheb, paku end kaasa.

4. Kokteilid

Klaas veini õhtusöögi kõrvale on üks asi, hoopis lõbusam ja mõnusam on end kallima kõrval vabalt tunda ning temaga koos baaris kokteile nautida, saunas õlut rüübata või sõprade seltskonnas paar pitsi viina võtta. Muidugi mitte üle piiri, mõõdukus on märksõna. Aga naistega, kes alkoholi ei salli või keelavad meestel õlled-viinad täielikult ära, ei ole kellelgi lõbus!

5. Pühad

Jõulud, aastavahetus, jaanipäev, sünnipäevad - võta kordki aastas end kokku ja sõitke pidustusteks mehe vanemate juurde. Su kallim tahab sinuga eputada ning ta naudib seda, et kõik ta lähedased on ühe laua taga koos.

6. Porno

Ta ise vaatab seda nagunii. Ja mõte sellest, et ta saab seda koos sinuga teha, kütab ta võimsalt üles. Miks siis mitte pakkuda talle seda rõõmu ja lülitada telekas õige kanali pealt käima just enne magamaminekut ning õppida koos mõned uued trikid...

7. Spordivõistlused

Kollased ajalehed on täis kuulsusi, kes kahekesi korvpalli või jalgpalli vaatamas käivad, seda ka naudivad ning oma lemmikmeeskonnale kaasa elavad. Ashton Kutcher ja Mila Kunis, Beyoncè ja Jay Z, Beckhamid... Ja kui rõõmsad ja õnnelikud nad on! Ühised hobid liidavad!

8. Multikad või actionkomöödiad

Sina sunnid teda vähemalt paar korda nädalas mõnd draamat või romantilist komöödiat vaatama, onju. Aga tema tahaks vaadata hoopis South Parki või Hangoverit ja naerda nõmenaljade peale koos sinuga.

9. Väiksed trikid, uued nipid

Magamistuba on koht, kus ta ei taha end tagasi hoida. Mine ta mänguga kaasa, ole julge, mänguline ja haara mõnikord ohjad ka enda kätte. Metsik naine voodis on iga mehe unelm.

Allikas: Madamenoire