10 väärtuslikku õppetundi, mida su ellu sattunud tropid sulle annavad

Siga

Maailm on troppe täis ja sinna pole mitte midagi parata. Tõenäoliselt on ka sinul tulnud nii mõnegagi kokku puutuda ja ilmselt on nad sinu ellu üsna sügavad jäljed jätnud. Sul on valida, kas olla nende peale elu lõpuni vihane või võtta vastu need õppetunnid, mida nad on tulnud sulle õpetama.
Loe edasi...

10 iganenud abielu- ja suhtereeglit, mis kohe kindlasti enam ei kehti

Suur pruutide kokkutulek 2015

Teed ikka veel lastele või mehele hommikuses varajases sügispimeduses lõunaks võileibu kaasa, kuna sa “pead”? Unusta ära, see pole juba ammu enam sinu ülesanne! Siin on nimekiri 10 abielu- ja suhtereeglist, mis ammu oma aja ära elanud on.
Loe edasi...

20 nippi, mida kasutada, kui soovid, et mees sind välja kutsuks

.

Sa oled ühele mehele oma silma peale pannud ning mõtled nüüd, et mida küll teha, et talle silma jääda. Siin on 20 nippi, kuidas tema tähelepanu võita ning hoolitseda selle eest, et tal tekiks vastupandamatu soov sind kiiremas korras välja kutsuda.
Loe edasi...

20 kõige tavalisemat põhjust, miks suhetest särts ja lähedus ära kaob

Pilt on illustreeriv

Iga suhe muutub ükskord rutiiniks, aga selleks, et rutiin suhet ei hävitaks, tuleb natukene vaeva ka näha. Siin on 20 kõige levinumat eksimust paarisuhtes, mis igasuguse kire ja keemia kärmelt hävitavad — vaata üle ja mõtle, kas midagi tuleb siit tuttav ette? Kui jah, siis peaksid kiiresti oma harjumusi korrigeerima!
Loe edasi...

Aja asi kuumaks: 10 lauset, mida iga mees voodis kuulda tahab

Pärast aastatepikkust suhet olete te küll teineteise anatoomiaga läbi ja lõhki tutvunud, kuid aeg-ajalt ei tee suuline meeldetuletus selle kohta, mis sind hulluks ajab, üldsegi halba.
Loe edasi...

10 asja, mida suhtes naised iga päev kuulevad ja millest neil kõrini on

Rasedus

Suhe on üks ülimalt mõnus asi. Eriti kui ta pikalt ja edukalt püsinud on. Alati aga ilmuvad välja kuskilt need vallalised sõbrannad, kes ülimalt tüütuid küsimusi tulistama hakkavad ja suhtenaise närvi ajavad. Siin on 10 lauset, mida kõik suhtenaised vihkavad.
Loe edasi...

Nimekiri naistele: 18 märki, et oled lõpuks ometi oma Härra Õige leidnud!

talv

Liblikad lendavad kõhus juba mitmendat nädalat? Tahaks ainult selle ühe mehega kõik oma vabad päevad koos veeta? Oled armunud! Aga kas see mees sind ka väärt on? Siin on nimekiri, mille abil saad välja selgitada, kas tegemist on printsiga valgel hobusel või mitte.
Loe edasi...

10 olulist fakti meheau kohta, mida kõik naised une pealt teadma peaksid

Tänapäeva seksistlikus ühiskonnas teame me juba üsna noorest east, mis see peenis on ja milleks seda kasutatakse. Võiks ju arvata, et kui sul on temaga ka reaalne kokkupuude olnud, siis oled lausa ekspert. Kas sa aga neid allpool loetletud fakte ikka teadsid?
Loe edasi...