Milleks sina valmis oleksid? Teiste julgustükid on järgnevad:

1. “Kord kukkusin meelega tema ees, et ta mind püsti aitaks. See toimis, sest ta aitaski mu püsti. Samas tõmbasin põlvelt päris inetult naha maha ja veritsesin korralikult. Rõve.”

2. “Läksin reisile koos sõbraga, kes oli mind paigutanud n-ö “sõbratsooni”, aga lootsin, et ta hakkab mind teisiti nägema. Ta ei hakanud ja ma kulutasin liiga palju raha puhkusele, mis murdis mu südame.”

3. “Ma lasin endale niburõngad teha, sest üks naine töötas tätoveeringute tegemise salongis ja arvasin, et see võiks talle meeldida. Ma ei kahetse seda, aga tunnen end rumalana, et tegin seda tema tähelepanu püüdmiseks.”

4. “Ma kulutasin rohkem aega oma juuste, meigi ja riiete peale kui seda kunagi üldse kokku teinud olen. Ja siis tuli ta kohale oma tüdruksõbraga.”

5. “Tegin kord endale eraldi Facebooki konto ja teesklesin, et olen suhtes, et teda armukadedaks muuta. Ma naeran iga kord, kui selle peale mõtlen.”

6. “Ma ronisin kõrge puu otsa ja siis kukkusin sealt alla ning nikastasin oma jala ära.”

7. “Hakkasin suitsetama kanepisuitsu, et kuti tähelepanu püüda. See polnud seda väärt ja ta ei märganud mind ikkagi.”

8. “Minust sai kohviku regulaarne külaline, kuigi mulle isegi kohv väga ei maitse. Aga ma ei käitunud nagu mingi kahtlane tüüp, vaid rääkisin temaga sõbralikult juttu ja õppisime teineteist tundma. Nüüd oleme me kihlatud.”