1. Ei mingeid läägeid kingitusi
Kaardikesed, südamekujulised šokolaadid, karvased mõmmid ja punased südamepadjakesed… Kellele seda kraami tarvis on?

2. Raha jääb alles
Sa ei pea kellelegi süüa tegema või kedagi kohtingule viima, kallid roosid jäävad poodi ja võid juua täpselt nii odavat veini kui soovid, sest sul pole kohustust kellelegi muljet avaldada.

3. Sa saad tähistada sõprust
Valentinipäeva nimetatakse ka sõbrapäevaks. Peamiselt küll põhikoolis, kuid miks ei võiks ka sina kallima taga nutmise asemel sõpradega välja minna? 

4. Sa saad rahus koju puhkama minna
Ei mingit töölt koju tormamist, et jõuaksid veel enne kohtingut duši all käia või hiljem koju jõudvale mehele õhtusööki valmistama hakata. Sa võid minna koju, panna selga pidžaamad ja logeleda raamatu või hea filmi seltsis.

5. Sa oled erinev
Kui kogu maailm nunnutab ja südamekesi levitab, saad sina uhkelt pea püsti ajada ja öelda, et vallalise elu rokib! Sa võid käia väljas, kellega tahad ja suudelda, keda tahad ning mitte keegi ei saa sulle selles osas etteheiteid teha!

6. Sa ei pea ilusat pesu kandma
Kõikjal soovitatakse valentinipäevaks seksikas pesu soetada, et kallimat üllatada, kuid sina võid rahus oma Snoopy'ga boksereid kanda. Kes neid ikka näeb?

7. Sa võid žileti sinnapaika visata
Kes sulle ikka su karvaseid jalgu ette heidab? Kass?

8. Sa ei pea midagi tõestama
"Kui ma talle väga sügava tähendusega ja ilusat kingitust ei tee, siis ta arvab, et ma ei armasta teda nii palju, kui tema mind... "

Allikas: ivillage.com