1. Korralda korteripiknik

Piknikud on ju nii romantilised, aga selge see, et Eesti veebruari ilmastikutingimustes aasale tšillima just ei lähe. Aga piknikku saab pidada ka kodus: säti keset oma korterit piknikulina ja mõned padjad, pane piknikukorvi suupisted ja vahuvein ning kui sul huumorisoont ja fantaasiat jagub, saad veel palju teha, et tuba aasa meenutaks — tee näiteks paberlilli ja -lindusid. Pane arvutist taustaks mängima mingid looduse hääled.

2. Meisterda talle väike raamat

Võta mingi ilus kaustik ja tee sellest raamat, mille pealkiri on näiteks “Meie lugu”. Kirjuta sinna jutuke sellest, kuidas te kohtusite, aga mitte mina-vormis, vaid a la “Anna ja Marek kohtusid esimest korda... jne” Lisa raamatusse pilte, joonista midagi — ürita näiteks oma kallimat joonistada. Ära kindlasti unusta raamatusse kirjutamast nimekirja põhjustest, mis sa teda armastad. Võimalusi on tegelikult tohutult — see ülesanne nõuab jällegi fantaasialendu.

3. Osta seksikas pesu ja harjuta striptiisi

Liiga lihtne ja liiga klišee? Ongi, aga alt ei lähe sellise valikuga mitte kunagi. Seksikas pesu ja väike striptiis läheb meestele alati peale, nende arust piisaks sellest valentinipäevaks täiesti. Et sa ka ise oma romantikavajaduse täidetud saaks, võid muidugi pilti lisada ka küünlad, roosi õielehed ja sensuaalse muusika.

4. Korralda “lõkkeõhtu”

See on üsna sarnane viis valentinipäeva tähistamiseks nagu esimeses punktis kirjeldatud korteripiknik, ainult et selleks peab sul kodus olema kamin. Tee tuli üles ja säti tuppa hämar ja sume valgustus. Puupakud või loomanahk kamina ees ei tee ka paha. Valmista ette hunnik toitu, mida varda otsas sussutada — näiteks leivaviilakad, kuklid, viinerid. Kui sul on ilma restita kamin, nii et süsi saab koguneda, siis proovige ka tuhakartuleid küpsetada. Hea tummine punane vein paneb i-le täpi peale.

5. Teenindage teineteist

Tee graafik — jaga päev kahe või kolme tunni kaupa ära, nii et olete kordamööda teise teenijad. Teine võib paluda sinult kõike, alates kohvist voodisse või toidu valmistamisest, lõpetades intiimsemate soovidega. Võite ka käskida teisel ennast maalida või endale armastuskiri kirjutada. Võimalusi on lõputult. Usu meid, ka muidu üsna algatusvõimetu mees saab sellisest mängust indu ja üllatab sind rohkem, kui arvata oskad.