Seks esimesel kohtamisel jätab sinust odava mulje

Pole oluline, kas seksite esimesel, kolmandal või kümnendal kohtingul. Seks ei ole otseselt võrreldav austusega ning iga olukord on erinev. Paljud paarid, kellel on nii hea klapp, et leiavad tee voodisse kohe pärast tutvumist jäävadki kokku.

Mehed tahavad jahtida

Jätkuvalt soovitavad su sõbrannad ja ema sul raskesti kättesaadavat mängida, et mehe huvi sinu vastu säiliks. Nad räägivad, et sa ei tohi tema kõnesid kiiresti vastu võtta ja sõnumitele kahe minuti jooksul vastata, samaks õhtuks kohtingukutsetele vastata. Ainus sõnum, mis sa sellise käitumisega mehele saadad, on see, et sa pole temast huvitatud! Milleks mängida lapsikuid mänge, kui mees sulle tõsiselt huvi pakub?

Naised ja mehed ei saa olla ainult sõbrad

Jätkuvalt levivad jutud selle kohta, et naiste ja meeste sõprus on võimatu, sest üks osapool on kindlasti pähe võtnud vastassoost kaaslane voodisse saada. Sellist juttu saavad rääkida ainult need inimesed, kel polegi vastassoost sõpru ja kes on nii ebakindlad, et peavad iga mehe ees eputama ja kekutama ja sel viisil oma mutta trambitud ego tõstma. Või vastupidi — kelle enesekindlus on taevas ja arvavad, et ükski mees ei suuda tema võludele vastu panna.

Parem lohvakas kleit kui bikiinid

Liibuv kleit, puusi ja tagumikku rõhutavad teksad ja miniseelik on muidugi seksikad, aga kindlasti ei eruta mehi lohvakad kleidid, haaremipüksid, hiigesuured T-särgid ja pidžaamad, kuigi su ema on sulle alati rääkinud, et just oma keha varjamine paneb mehe kujutlusvime tööle ja paneb ta sind veelgi rohkem ihaldama. Vastupidi - lohakad ja XL riided kaotavad igasuguse huvi sinu vastu.

Iseseisvad naised on hirmuäratavad

Kindlasti leidubki äpusid, kelle jaoks on iseseisvad naised hirmsad, kuid normaalsed mehed oskavad hinnata naise iseseisvust, oskust iseendaga hakkama saada, soov ja oskused karjääri teha. Naine, kes suudab ise enda eest hoolitseda ega klammerdu kümne küünega mehe külge, on vabam, rõõmsameelsem ja rahulikum ning see on palju erutavam kui õnnetu ullike, kes kodus pidevalt nutab.

Allikas: YourTango