Naised, kes tahavad majapidamises kõik otsused ise teha, peavad kire ja klapiga voodis rohkem vaeva nägema kui nende järeleandlikumad ja koostööaltimad suguõed. Paarid, kes teevad igapäevaseid otsuseid koos, saavutavad magamistoas kiiremini ühise keele ja on oma partneri puudutustele vastuvõtlikumad.

Uuriti kuut naist, kelle roll majapidamises oli erinev — oli neid, kes tegid kõik otsused ise ja neid, kes töötasid partneriga tiimis. Selgus, et bossilikud naised kahandavad partnerite seksiisu ja kipuvad ka voodis kontrolli üle võtma, et “oma õiguste eest seista”.

“Selgus, et rohkem naine mõlema partneri eest otsuseid vastu võtab ja kodus käsutab, seda harvemini ta mehega linade vahele poeb ja seda kauem aega on möödunud nende viimasest vahekorrast,” rääkis uuringu läbiviija Michelle Hindin.

“Seks ja Linna” staar Kim Cattrall ütleb: “Mul on alati ekraanil väga seksikas imago olnud, kuid tegelikult mu seksielu nii vapustav pole. Kõik eeldavad, et ilusad mehed ja naised harrastavad suurepärast seksi, kuid see pole sugugi tõsi. Tuleb olla kannatlik ja armastusega terve seksisuhe üles ehitada… Mõnede meestega pole see aga paraku lihtsalt võimalik.”

Näib, et naise roll majapidamises mõjutab voodielu mehega rohkem, kui me arvatagi oskasime.

Allikas: Daily Mail