Katsu vastata järgmistele üheksale küsimusele, et oma tunnetes selgust saada!

Kas sulle meeldib temaga koos olla ja ühiselt aega veeta?

Kas need hetked muudavad sind õnnelikuks ja tunned sa end tema seltsis hästi? Kas teil on omavahel tore, lõbus, tunnete te üksmeelt? Isegi see, kui tema vaatab jalgpalli ja sina tema kõrval loed ja aeg-ajalt te omavahel räägite aga sa end hästi tunned - kas see on märk sellest, et kõik on korras. Tähtis on see, et sa oskad hinnata seda, kui teie vahel kõik korras on. Kui sa mõtled tema peale keset tööpäeva ja ootad, et koju saaksid, siis on kõik hästi.

Kas sa igatsed tema järgi?

See on ju hea. Kui sa oled armunud, siis igatsed sa ikka teise järgi. Mõtled tema peale ja tahad teda näha, tahad teada saada, kuidas tal läinud on jne. See ei tähenda sugugi seda, et sa pead sõltuvuses temast olema. Tegemist on lihtsalt õnnetundega, sest teil on hea koos olla.

On teil ühiseid tulevikuplaane?

Ühised plaanid on väga tähtsad. See võimaldab vaadata koos tulevikkus. On siis tegemist maja ostuga, pere loomisega või nädalavahetuse plaanidega, see kõik seob teid. Ja võimaldab olla ühel meelel. Kui seda kõik ei ole, siis ilmselt sa ei planeeri temaga ühist tulevikku.

Kas teie voodieluga on kõik korras?

Sest see on samuti oluline aga see peab olema ka nauditav mõlemale partnerile. Seksuaalsus peab olema valik, sest see rikastab elu. Libiido langust tuleb ette aeg-ajalt kõikidel aga samas on see hea tunnete näitaja. Kui sa enam ei taha oma kaaslast, siis on midagi tõsiselt lahti. Võib-olla on kadunud armastus...

Kas sa hindad teda sellisena nagu ta on?

Kas ta tõesti meeldib sulle sellisena nagu ta on? Kas sulle meeldivad tema naljad, tema kokakunst, tema ajaviited? Või ärritab see kõik sind? Kusjuures paljud naised katsuvad oma mehi muuta peale paari aastast kooselu. Ometi on need mehed jäänud samaks nagu nad olid suhte alguses. Ja ilmselt ka jäävad sellisteks. Kui sa tahad aga tema juures kõike muuta, siis võib-olla on midagi valesti...

Tahad sa talle üllatusi teha?

Kui sa armastad, siis sa lihtsalt annad. Kõik peale kuu. On sul ikka veel soov talle head meelt valmistada? Teha talle tema lemmiktoitu? Masseerida ta õlgu? Teha talle musi? Kui jah, siis armastad sa ikka teda. Kui ei, siis on see ilmselt sinu jaoks koormaks muutunud ja sa ei taha enam tema tahtmisi kuulata.

Oled sa tema üle uhke?

Armastus tuleb uhkusetundega. Kui inimene on armunud, tõstab ta teise inimese kõrgemale endast. See on normaalne. Paljud naised kiitlevad oma meestega. Ja kohe on näha, et nad oma mehi armastavad. Kui sa aga oma mehe üle uhke ei ole, siis pead sa tõsiselt järele mõtlema.

Meeldib ta sulle ikka veel?

Kui sa isegi peale pikki kooselu aastaid leiad, et ta on päris kena, siis on armastus veel olemas. Kui ta naeratus sulle meeldib, kui tema pilk sind võlub, kui ta keha su pilku püüab - siis on see hea märk. Kui sa aga oled muutunud tema suhtes ükskõikseks ja kui tema püüdlused ilusam ja parem välja näha sulle korda ei lähe, siis on aeg tõsiselt järele mõtelda.

Tahad sa pingutada teie suhe pärast?

Kui sa tahad seda, siis oled sa nõus sellega, et kõik ei ole ideaalne ja alati peab pingutama sellepärast, et halbadest aegadest üle saada. Elu ei ole ju rahulikult voolav jõgi, mida rohkem sa lased asjadel omasoodu minna, seda hullemaks asjad lähevad.

Tahad sa, et teie suhe õnnestusk? Kui jah, siis tee kõik, et olla õnnelik ja teha teine inimene õnnelikuks. Kui sul pole enam jõudu ega tahtmist seda teha, siis võta aega, et järele mõtelda ja vajaduse korral käi suhtenõustaja juures.

Allikas: Kodused Lood