Kui oled pikalt mõelnud kas lasteriiete ostmisele või näiteks jõulukingituste soetamisele, pole ilmselt mustast reedest paremat võimalust. Lisaks sellele, et allahindluseid võib leida üle keskuse, on neid ka poodides, mille põhiliseks klientuuriks lastega pered.

Milliseid allahindlusi võib leida?

Kõikidel, kes on pikemat aega edasi lükanud mõne mänguasja ostmist, tasub reedel kiiremas korras seada sammud T1 Mall Of Tallinnas asuvasse XS Mänguasjad kauplusesse. Nimelt on kogu kaup 20% alla hinnatud ja peale selle võib leida poest muidki soodustusi. Lapsevanemad, kes on olnud allahindluste ootel, et lastele riideid osta, peaksid samuti reedel T1 keskusesse astuma, sest 20% allahindlus (mänguasjadele isegi 30%!) kehtib nii Chicco poes kui ka jalanõude poes Froddo.

Allahindlused ootavad sind ka raamatupoes Mnogoknig ja kaupluses Minikid, kuid soodsamad on ka piletid inimkehade näitusele „Body Worlds”.

Seega kui midagi on jäänud seni ostmata, pole mustast reedest paremat aega oma edasilükatud ostud ära teha. Sest tänu allahindlustele pole karta, et südametunnistus sind pärast piinama võiks hakata.

Kõik 27. novembri pakkumised leiad T1 Mall of Tallinna kodulehelt.

Jaga
Kommentaarid