Laupäevane Päikese-Uraani kvadraat mõjub terve nädala jooksul, lisaks on neljapäeval (mõju kestab umbes 19. juulini) ka täpne Marsi-Uraani juba ülipikalt kestnud kvinkunks. Seega möllavad nädalas ülitugevad Uraani pingelised mõjud, mis soosivad kardinaalseid muutusi, surnud punktist väljamurdmist. Mis aga võivad kaasa tuua ka äkkintsidente, ootamatusi, provokatsioone, vägivalda ja õnnetusjuhtumeid. Seega peaks algavat nädalat kasutama teadlikult muudatuste tegemiseks, takistustest vabanemiseks, täiesti uuete suundade võtmiseks. Väga sobiv nädal halbadest harjumustest vabanemiseks.

Igati positiivne, jõuline ja energiline on aga Päikese-Marsi trigoon, mis on täpne küll pühapäeval, kuid mille mõju on tugev terve nädala jooksul. See aspekt on käivitaja, protsesside käimalükkaja, kandes endas tugevat positiivset mehelikku energiat.

Pühapäevaks saavad kokku ja Merkuur ja Veenus, mis kohtuvad Lõvi märgis, moodustades samal ajal mõlemad kvadraadi Lilitiga. Seega see aspekt küll soosib kerget ja mängulist seltskondlikku suhtlemist, kuid võib kaasa tuua ka keerukaid psühholoogilisi nüansse. Tuleb olla aus ja siiras ning olla valvas võimalike ahvatluste ja kiusatuste suhtes.

Vaata, mida algav nädal sinu tähemärgile toob: