Neli kummalist kaalulangetusnippi, mida soovitavad fitnesseksperdid:

Ära keela endale magusat!

Siis kui otsustad, et piirdud vaid salati või praega ja kohe kindlasti magustoitu võtma ei hakka, juhtub just vastupidine – kui oled soolase toidu ära söönud ning näed, kuidas teised kooki naudivad, tekib sul vastupandamatu isu. Sa sööd mitte ainult ühe portsu magustoitu, vaid hoopis kaks! Põhjus selleks on lihtne- see on sinu alateadvuses miskit keelatut ja seetõttu see nii vastupandamatu tundubki. Kui sa aga algusest peale endale magustoitu ei keela ja võtad asja rahulikult, siis ei teki sul ka vajadust üle süüa!

Ära joo musta kohvi

Kas teadsid, et musta kohvi joomine suurendab oluliselt söögiisu? Joo kohvi piima ja meega – see rahustab ja annab energiat ning kokkuvõttes tarbid sa sedasi vähem kaloreid, kui musta kohvi kõrvale šokolaadi või küpsiseid süües!

Vürtsita oma toite!

Vürtsikad toidud teevad pai meie maitsemeeltele ning lisaks täidavad paremini kõhtu. Kui oled söönud mitmekülgset toitu, siis on kõik sinu maitsemeeled on saanud seda, mida nad vajavad. Nii ei teki ka vajadust üle süüa. Maitsetu või halvasti maitsestatud toit tekitab alati tahtmise hiljem näksida, sest maitsemeeled ei ole saanud seda, mida nad tahavad. Lisaks mõjub vürtsikas toit hästi ka ainevahetusele.

Allikas: geniusbeauty.com

Jaga
Kommentaarid