"Kõigepealt pean ärkama enne teisi ja ajama vanema lapse kooliks üles. Väiksemad saavad magada (lasteaias ei käi). Aga nemadki tõusevad tegelikult ruttu," alustab ta oma päeva kirjeldamist. "Koolilaps kooli saadetud, siis söögitegemine.

Vahepeal tuleb koristada sest asjad aetakse laiali. Kui ei korista päev otsa üldse siis ei jõua õhtul seda kõike tagantjärele teha.

Lapsed tahavad süüa. Teen süüa. Koristan ära kõik mida maha ja lauale aetakse, pesen nõud ära.

Lapsed mängivad samal ajal või värvivad/joonistavad (peale mida vaja jälle koristada).

Lõunasöök. Lõunauni (vaidlemise saatel). Lõunaune ajal saab natuke korda luua ja 20 mintsaks jalad seinale visata. Kui ei taha vastu õhtut end sassi rabeleda, et korter korras oleks ja söök mehe kojutulekuks valmis, siis sa neid jalgu seinale ei viska, vaid valmistad söögimaterjalid ette.

Vanem laps tuleb koolist. Väiksemad ärkavad. Tegeled nendega, annad väikse snäki, käid õues vmt.

Vanem laps teeb koduseid ülesandeid. Tuled koju. Mustad riided pesumasinasse. Vaatad, kas kodused ülesanded on tehtud, ajad koolilapsega juttu.

Viskad toidu ahju/pliidile, mida iganes parajasti valmistad, kui tahaks, et korralik toit oleks. Vahel ka kaks erinevat toitu, sest kõigile ei sobi sama toit.

Vahepeal on keegi lastest külmkapist muna võtnud ja selle maha pillanud. Või jogurtit kruusist mööda valanud. Veel koristamist.

Pesumasin lõpetab, asjad kuivatisse. Samal ajal tassib üks lastest musta pesu kastist välja, kuna ta arvab, et tahaks aidata pesumasinasse asju panna. Viid asjad tagasi ja seletad, et enne tuleb sorteerida, sest kõiki asju ei saa koos pesta.

Teine väiksem arvab, et tore oleks seinale joonistada. Jõuad veel jaole, siis tuleb meelde, et toit! Jõuad ka veel jaole.

Kogu selle tegevuse vahepeal on veel igasuguseid väikseid asju, mida keegi teha võib, potitamised, pesemised, mähkmed... Pahanduste ennetamine või tagajärgede likvideerimine, vahepeal ei viitsi midagi teha ja lebotad diivanil, hiljem selgub, et kui poleks lebotanud, siis oleks täpselt jõudnud veel vot selle asja ära teha.

JA SIIS TULEB KOJU NÕUDLIK MEES, tahab süüa, tahab, et naisel jätkuks energiat veel rautamiseks, tahab, et naine näeks hea välja ja ei oleks "üks neist käest lastud koduperenaistest".

Naine puhkust ei saa, sest mees on päev otsa rasket tööd teinud ja tahaks rahulikult istuda ja telekat vaadata."