“Jagaks siis oma armastuslugu teiega ja teen lühikokkuvõtte oma loost. Alguse sai minu lugu siis, kui olin noor neiu, 14aastane. Tuli minu ellu noormees, kes oli mu esimeseks armastuseks, meeldimiseks. Ja paljuski esimeseks. Aga meie lugu sai ruttu läbi, toona noored, — eri huvid, tuttavad, kes teab. Koos polnud kaua, nii aasta — poolteist.

No elu läks edasi, tuli mu ellu uus mees, abiellusin. Nüüdseks ka kaks last. Klassikaline lugu jah. Ei teagi, aga räägin siis mis juhtunud on. Aga siis elu muutus päeva/minuti/sekundi pealt — tuli mu ellu see noormees tagasi, nüüdseks sirgunud suureks meheks. Ja kui kohtusime, siis oli tunne, nagu aeg oleks seisma jäänud.

Kui Teda nägin, meenus kõik, mis olnud, tundsin, et on midagi, mis tõmbab tema poole ja tunnen siiani, et on eriline, ja kui koos olla, siis on parim aeg, mis olla saab. Ei ole küll eriline romantik või et usuks mingit saatust või muud asja.

Aga tunnen, et on olemas inimene, kes on kallis, asendamatu, ja kellega oleks koos 25/9. Ja nüüdseks meie teed olnud seotud juba pea kaks aastat, tunnen ikka nii, ei usu, et suudaks kedagi nii enam armastada, igatseda, hoolida. Aga eks aeg näitab, mis tulevik toob, kuna suurele tundele lahutab meid suur vahemaa. Ei usu paraku muinasjutte ja õnnelikke lõppe. Nüüdseks ise kohe 40aastane, ehk leiab armsam tee minu juurde ja jäädavalt. Usun, et meile sai osaks teine võimalus. Midagi on, mis jäi lõpetamata, olemata meile…

Siiani mõtleme koos, et kuidas elu nii läinud, et peale 20 aastat lahusolekut, oleme taas koos. Ja piisas hetkest, kui uuesti kohtusime, mõismaks, et soov olla koos. Toona lahutas meid noorus, oskamatus hoida/hoolida, nüüdseks lahutab kaugus.
Seega soovitus kõigile — hooligem, hoidkem, armastage hetkes, teist võimalust on antud vähestele.
Mina teen seda nüüd, praegu palju saan, olen õnnelik naine.”

Pane oma armastuslugu kirja ja saada see meile naistekas@delfi.ee, et saaksime koos rõõmustada selle üle, kui palju asju siin elus armastamist väärivad.

Parima loo jutustaja saab kingiks pakikese essence’i uue kevad/suvise meigikollektsiooni toodetega, kust võib leida näiteks wow-efektiga ripsmetuši, särapuudripaleti ja muud huvitavat.