1. Nad ärkavad vara

Äratuskell ei pea tingimata helisema kell viis hommikul, aga kindlasti ei maga nad ka lõunani. Edukad inimesed ärkavad tavaliselt eesmärgiga, olgu selleks kasvõi nauding hommikurutiinist ja uue päeva planeerimisest.

2. Nad oskavad lõõgastuda

Edukad inimesed peavad nädalavahetust väga oluliseks puhkeajaks, aga nad ei veeda seda tingimata pidžaamades telekat vaadates. Nad eelistavad hoopis aktiivseid tegevusi, mis pakuvad nii mõnu seltskonnaga koosolemisest kui ka lõõgastumist. Olgu see siis raamatulugemine pargis, brunchimine sõpradega või sportlikud tegevused.

3. Nad ei planeeri üle

Ühe kohustuse juures teise juurde jooksmine ei ole edukas, vaid on pigem väsitav. Produktiivsed inimesed teavad erinevust hõivatu ja õnneliku vahel ning oskavad seda ka päevaplaani arvesse võttes arvestada.

Sama kehtib ka nädalavahetuste kohta. Ära planeeri vabu päevi üle, vaid vali kaks või kolm asja, mida soovid nädalavahetuse jooksul ära teha ja las nii ollagi.

4. Nad valmistuvad nädalavahetuseks nädala sees

Kas pole mitte tüütu, kui oled terve nädala kõvasti tööd rabelenud, ainult selleks, et laupäeva hommikul ärgata segamini kodus, kus kohustused on juba ootel? Selle asemel, et kõik nädalavahetusse kuhjata, hakka nendega tegelema vaikselt ja nädala sees. Näiteks korista vannituba ära esmaspäeva hommikul enne tööle minekut, tee külmkapp puhtaks teisipäeval pärast tööd, pane pesu pesema kolmapäeval ja käi toidupoest läbi neljapäeval, teel töölt koju. Kui teed asju juppide kaupa, saad nädalavahetusel nautida rohkem vabadust.

5. Nad on füüsiliselt aktiivsed

Jalutuskäik jõe ääres, pikem rattaring, jõusaali külastus või jooksmine pargis - edukad inimesed teavad, et tervislik eluviis on nende enda vastutus ja nad oskavad hinnata häid emotsioone, mis trenni tegemisest tulevad.

6. Nad võtavad aega endale

Edukad inimesed võtavad enda jaoks vähemalt tunni oma aega ja pühendavad selle tegevusele, mida naudivad ja mis aitab ennast laadida. See võib olla pikk jalutuskäik oma lemmikmuusikat kuulates või mõnus ja lõõgastav vann. Enda heaolu eest hoolitsemine on oluline komponent edu saavutamisel, sest kõik algab sinust endast.

Allikas: Your Tango