Põhjus, miks naine oma voodieluga rahul ei ole, peitub selles, et tema kallim ei pööra tema naudingule tähelepanu ega jaga ka hellust.

„Pärast seda, kui oleme seksinud, keerab ta selja ja lamab niisama. Ta ei suudle ega kaisuta mind. See teeb mulle haiget,“ räägib naine, kes on oma abikaasaga (35) viis aastat abielus olnud.

„Tema vabandus on see, et ta on väsinud ja vajab pärast seksi hingetõmbeaega. Kuid see ei ole ainult kiindumuse puudumine, ta ei tundu ka minu naudingutest seksi ajal huvitatud olevat. Tulemuseks on see, et ma saan orgasmi harva ja ainult oraalseksi ajal. Ja ka seda pean ise küsima, sest ta ei tee seda kunagi vabatahtlikult.

Olen üritanud teema sellele viia ja uurinud, mis temale voodis meeldiks katsetada, lootes, et ta küsib minult sama, kuid seda pole juhtunud. Seepärast pole ma isegi kindel, kas ta ta mõistab, et ma saavutan haripunkti harva, sest ta ei küsi seda minult kunagi. Ta ei näe probleemi, kuid ma ei taha temaga enam seksida, sest see muudab mind kurvaks ega anna mulle midagi.“

Nõu annab portaali The Sun suhtenõustaja Deidre:

„Paljud mehed ei mõista, kuidas naised tegelikult orgasmini jõuavad. Tõenäoliselt arvab ka teie abikaasa, et kui temal on hea, siis peab ka teil hea olema. Kui asjad on vastupidi, tuleks kaaslasega koheselt rääkida ja aus olla, muidu tekib sellest probleem, mis võib teie suhet nõrgestada.“

allikas: The Sun