Saate esimeses osas käis külas armastatud blogija Mallukas, kes on aastaid avameelselt oma lugejatega jaganud lugusid oma eraelust.

Juttu tuli seksuaalkasvatusest ja suguelundite nimetamisest kuni kõige meeletumate fantaasiate ja lepitusseksini välja. Muu hulgas rääkis Mallukas sellest miks ja kas võiks kaasata voodisse ka „keegi kolmas“ ehk mänguasjad ja vibraatorid. „See tähendab seda, et sul peab olema ka adekvaatne ja õige partner kõrval,“ sõnab naine alustuseks ja lisab, et on ka oma lugejatelt kuulnud, et paljud mehed ei soovi, et naine voodisse vibraatori näol „konkurendi“ tooks.

„No, kallikene, kui selline plastikjunn sulle konkurent on siis...,“ võtab Mallukas asja kokku ja lisab, et sellisest suhtest ei pruugi sel juhul pikka pidu tullagi. „Sellise inimesega sa ei saa kunagi vabalt rääkida tegelikult mida sa tahaks ja mis sulle meeldiks. Kui ta ego on nii väike ja enesekindlus on nii väike, et ta hakkab väikest plastikjunni kartma siis, ma ei tea...“

SexCast

Kuula ka millised on need kolm sõna, mida Mallukas kasutab ideaalse seksi kirjeldamiseks SIIT: SEXCAST | „Eelmäng ei alga voodist.“ Mallukaga avameelselt erutavatest fantaasiatest, lepitusseksist ja seksipõuast paarisuhetes

Räägi meiega kaasa!

Selleks, et saade veelgi särtsakam saaks, anna ka sina oma panus - kui sul on jagada põnev kogemus oma suhte-, seksielust või meelel mõni painav küsimus voodielu, partneri või seksmänguasjade kohta, siis kirjuta meile: naistekas@delfi.ee!

Jaga
Kommentaarid