„See on karm reaalsus. Ja see epideemia on tabanud keskealisi naisi, kes on lahutanud oma mehest seetõttu, et temal pole enam tundeid ega särtsu. Elavad nagu sõbrad jne. Reaalsuses tahetakse nautida erinevaid mehi ja vabadust. Nii reedetakse oma mees ja perekond ning kihutatakse tutvuma ja elu nautima. Siis tababki neid karm reaalsus.

Tegelikult ei tahagi keegi neid päriseks, vaid neid lihtsalt kasutatakse. Ja siis hoitaksegi portaalides nn „tagauks“ lahti. Neil ei ole kunagi küll. Neile ei ole miski pahe. Olgu nende kaaslane ükskõik kui hea. Keskealine mamsel arvab, et ta väärib veel paremat. Ja ei tohi ju juhusele kätt ette panna. Ehk tulebki see prints. Tõmmu, rikas, ilus mees, kes tahab ainult keskealist mamslit jumaldada. Lõpuks nad kibestuvad ja ei usalda enam kedagi.

Miks on ühel mehel vaja sellist taaka enda hingele ja selga? Mamsli lapsed, eksmehed ja muu pahn mis nendega kaasa käib. Ja ärgem unustagem sõbrannasid, kellega käiakse siis nädalavahetustel veini larpimas ja kes teevad üksteisele agaralt katet, kui mõne nädalavahetuse öösel mõni linnast leitud mees soovib temaga aega veeta.“