„Kui mees hoolitseb naise eest, siis naine võtab seda iseenesestmõistetavana. Oota ära, kuni see naine veel näägutama ka hakkab ja siis ta hakkab ka väljas käima, kus on vaid „tema sõbrannad“, sina sinna oodatud pole ning vaid nende väljaminekute jaoks teeb ta endale väga hoolitsetud mulje, sest tegelikult see naine on enesekeskne inimene.

Kui naine ei oska mehest lugu pidada ja mees väärtustada, ei hakka ta seda tegema ka aja jooksul! Naised elavad illusioonses maailmas, kus nad justkui nõuavad, et neid kuningannana koheldakse, kuid sisemuselt on nad enesekesksed Kunksmoorad, kes ei suuda isegi endale seda tunnistada. Enda aja, närvide ja raha kokkuhoiuks tasub mehel sellest naisest eemale hoida, sest lõpuks teevad naised ikka nii, et mees on kõiges süüdi ja naised ei mõistagi, mida nad meestele põhjustavad.

On kindlasti ka erandeid naiste hulgas, aga enamuse kohta nii on, nii et: põgene, lihtsalt jookse, sest kui hakkad sellisele naisele midagi veel endast rohkem avama ja rääkima, siis ta lõpuks kasutab ikka kogu su juttu sinu enda vastu! Pigem aktsepteeri naise loomu, tõelisi igapäevaseid omadusi/tegevusi ning ole rahul talle antud võimaluse eest, kuid tee endale teene ja kaota see vähene aeg (veidi üle aastane aeg), kui et hakkad ka elama naise illusioonses maailmas ja hakkad uskuma ta juttu ja ootama, et miski temas muutub. Sel juhul avastad end 7-8 aastasest suhtest, kus sina ja sinu väärtused on isegi sinule võõrad ja sa tead, mis selle ka põhjustas, mees, sul on võimalus teha hetkel otsus ja see nali lõpetada, sest olgem reaalsed, sa isegi ei ela koos tõelise naisega!

Anna endale võimalus ja leia endale naine, keda sa tõeliselt väärid, ära lepi naisega, kes tegelikult sind vaid ära kasutab! Maailmas on veel palju naisi, see naine näitas sulle enda tõelise soovi ja pale. Jõudu, jaksu ja rõõmu, armastust!