Portaali www.minupolv.eu eesmärgiks on anda inimestele informatsiooni, mida põlvevalu korral ette võtta, mida saab kodus ise teha ja mis on oluline siis, kui ikkagi on vaja arsti poole pöörduda. Portaali loojaks on Johnson&Johnson, kelle jaoks on see osa laiemast rahvusvahelisest sotsiaalse vastutuse programmist.

Eesti Traumatoloogide ja Ortopeedide Seltsi esimees dots. Aare Märtsoni sõnul on põlvevalu üks sagedamini esinevaid valusid, mida on raske ignoreerida, seega põlveprobleemid mõjutavad inimese igapäevaelu suurel määral. On teada, et endoproteesimine ehk liigesevahetus on üks enam inimese elukvaliteeti parandav operatsioon.

Eestis on põlveproteesimisel järjekord piisavalt pikk nii et patsient saab läbi mõelda operatsiooniga seotud riskid ja piirangud, mis endoproteesitud liigesega kaasnevad. Uus portaal annab siinkohal ülevaatliku info. Portaalis on koondatud kokku ka teave spetsialistide kohta, kes liigesehaigustega tegelevad ja kellelt vajadusel konkreetsemat abi saab.

Dots Aare Märtsoni sõnul kohtab ta vastuvõtul nii selliseid patsiente, kes on end välismaiste infoportaalide abiga enne teemaga juba hästi kurssi viinud kui ka neid, kellel ei ole olnud võimalust infot hankida. Seepärast on eestikeelse infoportaali loomine väga tänuväärne algatus. Dotsendi sõnul aitab info kättesaadavus patsientidel end põhjalikumalt kurssi viia, mida liigesevahetamine endaga kaasa toob ja operatsiooniga seotud aspektid enne otsuse langetamist enda jaoks läbi mõelda.