Terve suhe põhineb vastastikusel austusel ja usaldusel ja kellegi usalduse võitmine ei ole raske — tuleb vaid jääda iseendaks ja unustada teesklused ja valed. Siin on 10 tõde, mida mees peaks sinu kohta teadma, et suhte hilisemas järgus ei ootaks teda ebameeldivad üllatused. Naised, jätke meelde — kui ta on väärt mees, siis väärib ta ka tõde.

Sinu meessoost sõbrad

Kui sa arvad, et su mees ei suuda mõista naiste ja meeste vahelise sõpruse võimalikkust, siis sa kas alahindad teda või on tegu üpris kitsas maailmas elava meesterahvaga. Kui oled mõne oma sõbraga minevikus pisut vallatlenud, kuid edasi vaid sõpradeks jäänud, siis võiksid sellest ikkagi ka oma mehele rääkida — hullem, kui ta seda kellegi teise suust kuuleb, mis? Siis tekiks temas kohe küsimus, miks oled pidanud vajalikuks seda “väikest ebaolulist fakti” tema eest varjata. Mehed on võimelised mõistma, et seksuaalsed suhted võivad muutuda aja jooksul lihtsalt sõpruseks.

Ükski mees ei taha, et su meessoost sõber teaks sinu kohta rohkem kui tema. Katsu vältida intiimsete detailide jagamist oma meessõpradega — see ei pruugi su kaaslasele meeldida. Seni kuni sa oled oma mehega läbinisti aus, ei saa sinu sõbrad või tema eelarvamused teie vahele tulla. Viimaks — tutvusta kindlasti oma kaaslast ka oma sõpradele, et neil oleks võimalus veel omavahel sõpradeks saada. See tõstab ka usaldust.

Ka Naisteka lugejad tunnistavad, et õnneliku abielu alus on usaldus.

Tõde sinu huvide kohta

Naised kipuvad tihti “huvituma” kallima erialast, seda eriti suhte algusaegadel. Nad elavad koos mehega jalgpallile kaasa või võtavad ette väsitava matka, et mehele muljet avaldada — isegi, kui see neile kunagi varem huvi pole pakkunud ja nad veedaksid meelsamini oma aega midagi muud tehes. Ühel päeval sa väsid teesklemisest ja mees näeb, et sul puudub tegelikult igasugune huvi tema hobi või eriala vastu. Ta võis tahta endale seiklusjanulist kaaslast ja nähes nüüd, et sa veedaksid oma aja meelsamini spaas vedeledes või kinos käies, võib ta olla üpris pettunud. Ole algusest peale aus! Kui mees pakub välja, et te läheksite koos kanuumatkale, kuid sa pole seda tegelikult kunagi varem teinud, siis tunnista, et oleksid algaja ega ole kindel, kas see sulle ka meeldib. Millegi uue proovimine oma mehe rõõmuks tõstab temas austust sinu suhtes — mees on tänulik, kui sa tema pärast üle oma turvapiiri astud.

Voodielu saladused

Oled suhte alguses voodis pöörasem ja te seksite tihemini, kui sa tegelikult sooviksid? Ära nii tee — kui sa suhte arenedes oma tõelist palet näitad ja vaid paar korda nädalas selili lamama soostud, siis on see su mehele tõeline löök allapoole vööd. Mehed tunnevad, et voodielu peaks olema suhte jätkudes vähemalt sama hea kui alguses, kui mitte veel parem. Ära ka proovi suhte alguses uue kaaslasega midagi, milleks sa tegelikult valmis pole — nii ei näita sa end kõige intiimsemas olukorras sellena, kes sa tegelikult oled ja see mõjub suhtele tulevikus ainult halvasti.

Ootused tuleviku osas

Kui sa sisimas juba pulmi planeerid ja lastele nimesid mõtled, siis ära ütle mehele, et soovid vaid kerget suhet. Meestele meeldib, kui nad leiavad naise, kes on valmis vaid seksiks ja kui sina sellesse kategooriasse ei lange, siis ära ka hakka selliseks naiseks. Ära arva, et sa suudad mehe hoobilt endasse armuma ja meelt muutma panna — nii saad vaid ise lõpuks haiget. Kui mehe oma järsku tekkinud kihlasõrmuse soovidega ära ehmatad, siis ei saa sa teda süüdistada, kui ta otsustab su elust kaduda — olid algusest peale ju talle valetanud ja näidanud end kellegina, kes sa tegelikult pole. Lase ka mehel otsustada, kuhu see suhe viib ja mida varem te selle selgeks saate, seda parem.

Sinu suhtumine tema peresse ja sõpradesse

Ära teeskle, et sulle meeldivad mehe sõbrad ja perekond, eriti siis, kui see sugugi nii pole. Mees ei pruugi sugugi märgata, et sa end tema sõprade seltsis ebamugavalt tunned, eriti siis, kui sa seda talle ise ei ütle. Ta ei loe su mõtteid, nii, et ütle otse, kui sulle miski ei meeldi või sa millegagi ei nõustu. Uuringud on näidanud, et enam kui 11% suhetest lõppeb “segavate” sõprade või perekondade tõttu. Kui su kaaslane teab, kuidas sa end tegelikult tunned, saab ta sellest lähtuvalt otsuseid langetada või vältida sinu kokku viimist nende sõpradega, kelle seltsis sa end hästi ei tunne.

Sinu välimus

Vana hea — mees läheb voodisse ühe naisega ja ärkab hoopis teise naise kõrval. Mehi tõmbab ilusate naiste poole — pole oluline, kas naine on ka naturaalselt ilus või meigiga imet teinud. Pole vist üllatus, et mehele meeldiks hommikul näha enda juures sama naist, kellega nad eelmisel õhtul tutvusid. Nende mällu oled sa sellisena jäänud ja kui sa varahommikuks oled meigi maha pesnud (sest saju tead, et meigiga ei tohi magama jääda), siis ootab neid ebameeldiv üllatus — noh, kui sa just naturaalselt jalustrabav kaunitar pole. Mehi on väga lihtne kontsade, meigi ja juuksepikendustega petta, kuid kui need kõik ühel hetkel kaovad, siis näevad nad tõelist sind. Kui sa just võistlustantsija pole ja kohtunike ees silma paistma ei pea, võiks meik olla alati naturaalne!

Sinu tulevikuplaanid

Mitmed naised on suhte alguses haridusele või karjäärile keskendunud ega taha seda mingil juhul pooleli jätta. Kuid abielludes või kokku kolides jääb töö tagaplaanile ja laste tulles võib see sootuks katki jääda. Nii on naisest, kes enne oli motiveeritud õppima, töötama ja edasi arenema saanud pereema, kes leiab, et mees teenib ju piisavalt, et kogu pere ülal pidada. Sama kehtib ka vastupidise olukorra kohta — kui sa tahad tulevikus välismaal elada või töötada ja laste saamise asemel oma karjäärile keskenduda, siis peaks mees ka seda teadma. Te peate omavahel arutama, millised on kummagi ootused ja lootused tuleviku suhtes, et sul ei tuleks pisarat silmanurka iga kord kui mõni su sõbranna lapse saab ja mees ei peaks ootamatult ületunde tegema hakata, et ootamatult saadud lastele ja pereemale parimat tagada.

Sinu eelmised suhted

Oma mineviku kohta valetamine on üks halvimaid asju, mida sa teha saad. Olgu selleks partnerite arv või mõni kaotatud suur armatus — su mees on tänulik, kui talle sellest räägid. Ka sina tahaksid ju tegelikult teada, mitme naisega su armastatu voodis aega on veetnud — tõde ei ole alati meeldiv kuulda, kuid vähemalt ei jää nõnda küsimused õhku rippuma. Pealegi, kui emmal-kummal teist on olnud ka kahtlasemaid üheöiseid koosviibimisi, siis oleks ju viisakas teise inimese võimalikul palvel ka mõningad testid teha, enne kui ühist suguelu elama hakatakse. Ja minnes tagasi esimese punkti juurde — alati on parem, kui mees kuuleb sind puudutavatest seikadest su enda, mitte kellegi teise käest.

Mis sind tema juures enim huvitab

Mees küsib sinult kohe kindlasti, mis sulle tema juures kõige rohkem meeldib või mida sa kõige huvitavamaks pead — kui vastad, vasta ausalt. Kui ta meeldib sulle lihtsalt mõningate heade omaduste pärast, siis nii ütlegi. Ära mõtle asju välja, et kaaslasele heameelt valmistada. Sulle meeldib mehega koos olla tema edukuse, rikkuse ja jõu pärast? Tunnista seda. Ausus on miski, mida mehed väga austavad ja ta püüab siis su huvi ka järgnevatel aastatel üleval hoida.

Sinu rahaline seis

Ära valeta kunagi oma rahalise seisu kohta. Meestele ei meeldi üllatused, eriti kui need on seotud rahaga. Kui varjad alguses oma võlgu, ent palud hiljem mehe abi nende maksmisel, siis see ilmselgelt ärritab teda. Kohe ei saa rahalist abi paluma hakata, sest sa ei tea iial, kuidas teine reageerib. Kui partner teab juba algusest peale sinu rahalist seisu, siis on ta ka altim sind võlgadest välja aitama ega pea kartma, et teie ühisesse kappi läheb vaid tema leib.

Allikas: stylishandtrendy.com