Inimesed tulevad restorani ja käituvad nagu tõelised sead! Loobivad tahtlikult toidujäänuseid ja leivaraase laua alla ja mina peaksin nagu alandlik ori selle lihtsalt koheselt ära koristama? Mina nii ei arva! Kui oled piisavalt räpane, et enda ümbrust nii segamini ja rõvedaks ajada, siis sööd ka selle sopa sees!

Meie restorani saabus ükskord laudkond, kelle üks liikmetest otsustas oma laua kõrvale urineerida! Tegemist oli siiski välikohvikuga, kuid muidugi otsustasid sellise ebaviisaka käitumise peale paljud kliendid lahkuda. Ja pärast kõike seda tulid inimesed sellest lauast vihaselt minu peale karjuma, miks põrandat juba puhtaks pestud pole, rõve olevat süüa.

Tõesti…Minu palk on 320 eurot kuus, millest lähevad maksud maha ja mille eest pean ma kümnetunniseid vahetusi taluma umbes viis korda nädalas. Mul on niigi pingeline ja sressirikas töö, aga nii madalale, et mingiks sibiks hakata, mina ei lange.

Vannun käsi südamel, et kui keegi mulle sellise rabelemise ja jälkuse eest 1000 eurot kuus maksaks, koristaksin ma nende räpakollide tagant kõik suure naeratusega ära. Aga kui te teate, et teenindaja palk on nii närune ja kui te ikkagi käitute nagu viimased tõprad, siis ärge üllatuge, kui ettekandja keeldub teie lauda koristamast.

Mõelge enda lauakombed ka üle ja ärge käituge nagu matsid, sest seda on lihtsalt tülgastav vaadata.

PS! Ebameeldiv käitumine teenindajaga võib kaasa tuua teatud ebameeldivusi sinu toidus!