"Kodutunne" tõmbab täna hooajale joone alla Tartus Ahhaa keskuses, kuhu olid kutsutud kõik sel hooaja saates osalenud pered, et veeta mõnusalt üks tore päev ja meenutada vanu aegu.

Detsembrist märtsini õnnestus ulatada abikäesi 16 perele, kelle lood ja saatused meile kõigile hinge läinud. Nüüd sai neid peresid taas külastatud ning  lõpule viidud ka need tööd, mis vajasid ka televaatajate abikäsi. Nii said tänu vaatajatele Kullamaal üksi elavad noored endale lõpks uue katuse,  Näpil lastelastele ema ja vanaema eest olev 78-aastane Heldila uued aknad ning valmis on ka Sindis elava Malle uue kodu ahi. Palju lisaabi ning uusi sõpru said ka teised pered.

Anneli Lahe räägib Naistekale: "16 pereloost jäi vaid üks selles saates lõputa. See oli lugu, kus Margit Vaher kord soovis ja kord ei soovinud saates osaleda. Samal moel, kord midagi lubades ja seejärel kokkulepitust taganedes, püüdis Margit Vaher mõjutada saate valmimist ja eetrissejõudmist ning nõudes hoopis teistsuguse loo jutustamist. Teatavasti avaldasid "Kodutunde" meeskond ja Kanal 2  selle saate tema algsel kujul.  Pärast saate eetrisse jõudmist saime Margiti käest Facebookis vabanduskirja, kus vabandas oma käitumise pärast ning tänas meid. See oli ka põhjus, miks "Kodutunne"  tagasivaateks ka Margiti juurde sõitis, et  näha, kuidas siis ikka oma uues kodus sisse on seatud ning mis olid need meeleolu muutuse tegelikud põhjused.   Tagasivaate asemel seisime aga taaskord silmitsi Margiti ootamatu  käitumisega. Lisaks tundus meile, et saates palju räägitud üksiolemisest, abikäte puudumisest  ning moraalse toe olematusest  oli asi kaugel.  Kahe pereliikme asemel sammusid õhtul lasteaiast koju hoopis kolm inimest ning pererahva lahkest küllakutsest võisime vaid unistada. Uksest meid sisse ei lastud…"

Meenuta selle hooaja saateid ja peresid!