Päikese ja Neptuuni kvadraat võib eriti praktilises, rahalises ja ärilises liinis külvata segadust ja muuta seatud eesmärkide ja püüdluste piirid häguseks. Päike kui organiseeriv ja juhtiv mehelik jõud on mingil viisil desorienteeritud, segadusse aetud, ebamääraste unistuste, soovmõtlemise ja illusioonide mõju all. Positiivsel juhul on meestes nüüd rohkem tundlikkust ja vastuvõtlikkust, aga halvimal juhul „võetakse vastu“ iseenda fantaasiaid ja soovunelmaid.

Käes on nädal, kus paljude juhivõimed ja autoriteet (Päike) saab nõrgestatud või seatakse kuidagi kahtluse alla. Ka võivad naised nüüd näha mehi täiesti vales valguses ja mehed omakorda jätavad endast võltsi, ebasiira või kahtlase mulje.

Laupäeval ja pühapäeval teeb Marss (jälle meesenergia!) nõrga pingeaspekti nii Uraani kui Pluutoga. Seega on nädalalõpp üsna pingeliste vibratsioonide meelevallas — ettevaatlik tuleks olla nii liikluses kui ka mujal, kus võib midagi äkilist juhtuda. Samas on need head päevad läbimurde sooritamiseks, surnud punktist ülesaamiseks.