Paljud toad ning hoolitsuste ruumid on viimastel aastatel renoveeritud.
Pühajärve on ideaalne sihtkoht nii spordihuvilisele, tervisekliendile kui ka luksuslikuma spaapuhkuse sõbrale — laiast teenuste ja hoolitsuste valikust leiab igaüks endale midagi meelepärast.

Tegevust jätkub Pühajärvel igaks päevaks — majas asuvad bowling, jõusaal ja ujula, hotelli ümbruses on rohkesti suusa- ja matkaradu ning ka puhkajate talvised meelispaigad Kuutsemägi, Tehvandi ja Kääriku on vaid kiviviske kaugusel.

Elegantses 110-kohalises restoranis saavad külalised nautida buffeehommikueinet ning paketi lõuna- ja õhtusööke. Nädalalõppudel on õhtuti avatud à la carte restoran. Siin saab korraldada sünnipäeva- või pulmapidusid, vastuvõtte ning erinevaid firmaüritusi. Vanas mõisakeldris asub sopiline avatud grillköögiga pubi, kus nädalavahetustel on võimalik tantsida elava muusika saatel. Privaatseks kohvinautimiseks sobib hästi eksklusiivne klaasseintega tornikohvik.

Hotelli hommikusöögil ning grupimenüüdes pakutakse tavamenüüde kõrval ka ökoloogiliselt puhast mahetoitu.

Laias puhkusepakettide valikus on mõeldud nii peredele, romantikutele kui ka spordihuvilistele — igaüks leiab siit oma ideaalse sügis- või talvepuhkuse!

Tule üksi, kahekesi või terve perega, paariks päevaks sportima või nädalaks lõõgastuma — linna naased kindlasti värske ja puhanuna.

Eripakkumisi vaata siit:
Pühajärve Spa & Puhkekeskus
+372 76 65 500
pjpk@pjpk.ee

Jaga
Kommentaarid