Kui Mia sündis, oli ta kaetud siniste täppide ja laikudega — sellest ka haiguse hüüdnimi. Mia ema, 29-aastane Stephanie, rääkis hiljem väljaandele Mirror, et pisitüdrukut vastu võtnud ämmaemand oli oma ametit pidanud juba 43 aastat, aga ta polnud midagi sarnast ealseki näinud.

Beebi diagnoosiks pandi akuutne müeloidne leukeemia. Tema ellujäämisšanssideks öeldi 50% — aga ainult juhul, kui keemiaraviga alustada kohe. Beebile tuli siirdada ka luuüdi, kui ta oli kõigest kolmekuune. Talle tehti neli kuuri keemiaravi ja nende lõppedes hakkasid vähikolded vähenema, kuni kadusid hoopis. Kõikide arstide üllatuseks sai pisikese tüdruku tema pooleaastaseks saades täiesti terveks tunnistada.

On raske ettegi kujutada, mida Mia vanemad kogu selle protsessi ajal läbi elama pidid. Tema ema tunnistas Mirrorile, et ta oli pidevalt hirmul, et ta laps sureb ja vahepeal ta lootis nii väga, et kõik need läbielamised on kõigest uni.

Nüüdseks on Mial isegi kemoteraapia kõrvalnähud kaduma hakanud — tasapisi kasvavad tagasi tema kulmud ja juuksed. Soovime meiegi väikesele Miale ja tema vanematele palju õnne ja jõudu edaspidiseks!

Päises oleval fotol on Mia juba terve. Vaata pilte väikesest Miast enne paranemist ja seda, milline see imeliku nimega vähi vorm välja näeb, SIIT!