1. Õunad

Usu või ei, aga õun kaitseb su nahka kahjuliku päikesekiirguse eest. Süües iga päev ühe õuna kindlustad endale terve ja ilusa naha kaugemas tulevikus. Näiteks lisa õunatükke oma hommikusele kaerahelbepudrule või viska üks ümmargune vili smuuti hulka.

2. Mustikad

Mustikad on tänuväärsed marjad eriti neile, keda vaevab kuiv nahk. Samuti kaitsevad mustikad meie naharakke, mille tulemusena oled alati särav ja nooruslik.

3. Sidrunid


Foto: Ilmar Saabas

Kindlasti oled lugenud lugusi sellest, kuidas keegi alustab oma hommikut klaasi leige vee ja sidruniga. Või siis seda isegi kõrvalt näinud. Kui sind paneb küsima, et miks nad nii teevad, siis vastus on lihtne. Sidrun on hea nii su nahale kui ka immuunsüsteemile. Klaasitäis sidrunivett ajab su kehast toksiinid välja imeväel.

4. Greibid

Alustada hommikut greibi söömisega on hea viis, kuidas oma keha üles äratada. Greip on rikas antioksüdantide poolest, mis aitavad luua kollageeni. Kui tunned, et nahk on muutunud kuivemaks, siis hakka aga greipi sööma!

5. Maasikad

Üks tassitäis maasikaid sisaldab 130 protsenti inimese C-vitamiini päevasest vajadusest. Seega on ta just nagu looduslik ilusüst meie nahale ja välimusele. Kui tunned, et nahk hakkab kuivama, siis tasub menüüsse lisada maasikaid.