Sul on sõbraga pikad-pikad vestlused

Jaa, nii tore on sõbrannaga kohvitamise asemel looduses jalutada. Siin on aga paratamatu tõsiasi — kui sa suudad järjest enam kui viis sõna temaga vahetada ilma, et hakkaksid hingeldama, pole su treening piisavalt tõhus.

Lahendus: proovi erinevaid liikumiskiirusi

Lepi sõbrannaga kokku, et kiirendate iga kolme minuti tagant sammu. Ja kõndige seejärel kiiresti terve minuti — tempo peaks olema selline, et teil on keeruline teineteisega suhelda. Korrake seda rutiini terve jalutuskäigu ajal.

Sa ei näe tulemusi

Su kaal seisab, kuigi tahaksid veidi veel alla võtta. Siis pole muud, kui pead enda treening- ja toitumisharjumusi muutma.

Lahendus: treeni kaks korda päevas

Selle asemel, et jalutada järjest ühe tunnikese, jaga see kaheks ja kõnni näiteks hommikul pool tundi ja õhtul sama palju. Muide, see mõjub ka su toitumisele positiivselt. Kui üldiselt on inimestel kalduvus end pärast treeningut “premeerida”, kuna päevane trenn on tehtud, siis nüüd ei saa seda teha. Peab ju järgmist korda ootama.

Sa ei tunne end pärast jalutuskäiku väsinuna

See on halb märk! Isegi lühike metsa vahel jalutus peaks mõjuma piisavalt, et tahaksid pärast seda veidi hinge tõmmata. See näitab, et treening pole olnud piisav.

Lahendus: muuda enda rada

Eelista jalutamiseks kohta, kus peaksid ülesmäge liikuma. See paneb terve su keha tööle ja võtab sind korralikult võhmale.

Allikas: Prevention Magazine

Jaga
Kommentaarid