Halb hingeõhk

Esmalt tasub loomulikult küüslaugust ja heeringast eemale hoida. Teiseks pese kindlasti oma hambaid kaks korda päevas ja vähemalt kaks minutit. Ära unusta ka hambaniiti! Nätsu valides eelista suhkruvaba varianti. Ja loomulikult meenutame suitsetajatele, et kui soovid head hingeõhku, siis unusta see halb harjumus.

Akne

Väldi kõikide liigrasvaste toitude söömist ja eelista värsket kraami. Hoidu selle eest, et lähed õhtul meigituna magama. Suvel kanna näole päikesekaitsekreemi. Võimalusel pöördu kosmeetiku poole. Üks oluline soovitus veel — ära katsu päeva jooksul enda nägu.

Ebameeldiv lõhn

Vali endale meelepärane deodorant. Kui sa oled katsetanud juba kõikvõimalikke tooteid, küsi nõu näiteks apteekrilt. Kanna riideid, mis lasevad nahal hingata ning pese end nii hommikul kui ka õhtul. Ohjelda isu kohvi ja vürtsikate toitude järele.

Kõõm

Ära kasuta kemikaalirohket šampooni, nii hoiad peanahka ärrituse eest. Eelista looduslikku! Kui sa ei oska endale sobivat valida, küsi nõu juuksurilt või apteekrilt. Harja juukseid igapäevaselt, masseeri sealjuures ka pealage — nii parandad vereringet. Hea nipp: sega kokku võrdsete annustena vesi ja veiniäädikas, kanna see oma peanahale ning lase terve öö mõjuda. Hommikul pese pead kerge beebišampooniga.

Allikas: Bollywoodshaadis

Jaga
Kommentaarid