Mõtle õhtuti hommikuse riietuse peale
Kui tihti sa seisad kapi ees, et tõdeda vaid üht: sul pole midagi selga panna! Lõpuks tõmbad ikka enda lemmikteksad jalga. Selle mõttetu ajakulu asemel säti endale juba õhtul riided valmis.

Kogu olulised esemed pisikesse kotikesse
Kui sulle meeldib kanda kostüümide juurde erinevaid ridiküle, siis on suurt oht, et vahetuse käigus jätad võtmed või rahakoti koju. Selle ennetamiseks kogu kõik vajalik ühte kotikesse, mille saad hommikul rahumeeli käekotti pista.

Pane jalatsid nähtavale kohale
Selle asemel, et hommikuti õiget jalatsipaari otsides hulluda, eralda need tossudest-saabastest-plätudest. Nii leiad vajalikud kingad kiiresti üles.

Hoiaehteid ühes kohas
Kindlasti on sul lemmikkõrvarõngad ja -keed, mida kannad teistest tihedamini. Ära hoia neid teiste aksessuaaridega suures karbis, vaid hoiusta eraldi, näiteks vannitoas pisikeses laekas. Ahjaa, ja enne, kui paned kee ehtekarpi, vaata, et oled selle korralikult kinnitanud. Vastasel juhul ootab sind järgmisel hommikul ees sassis keede pusa.

Saagu laupäevast triikimispäev
Hommikuti triikimine on ju paras peavalu! Seetõttu tasub triikida-viikida kõik vajalik juba nädalavahetusel ära. Et aeg seda tehes lausa lendaks, kuula näiteks lemmiksaadet.

Pane juuksed ööseks patsi
Tahad lokke? Siis unusta igasugused tangid, vaid tee endale enne magamaminekut punutis.

Eelista kodust kohvi
See pidev kohvikus cappuccino sabas seismine võtab meeletult aega. Selle asemel naudi hommikukohvi kodus. Kui su hommik tõotab tulla eriti kiire, valmista juba õhtul eine valmis. Näiteks katseta tšiiaseemnepudinguga.

Allikas: Huffington Post