Enne kui varahommikul voodisse maandud …

Joo kindlasti vett! Me ei väsi seda kordamast, sest vee joomine ennetab pohmelli sümptomite teket. Vali magamiseks kõrgem padi, et pea oleks natuke kõrgemal kui tavaliselt — nii ei teki turses silmaaluseid.

Pane hommikuks aspiriin voodi kõrvale valmis

Ärgates ja veel enne, kui jõuad midagi mõtlema hakata, võta üks annus sisse. Mõne aja möödudes on su pea selgem ja pilk teravam ning saad pohmakat edasi ravida.

Turses silmad?

Ära muretse, külmkapis on abimehed olemas. Aseta silmadele kümneks minutiks külmad kurgiviilud (sobivad ka kartuliviilud) või jahtunud teekotikesed, heida pikali ja lõõgastu. Peagi tunned end reipamana ja paistes silmaalused on kadunud.

Kasuta meigialuskreemi

Täna ei ole see päev, kui su näolapp on ideaalses korras. Kasuta spetsiaalset meigialuskreemi või primerit, et jumestuskreem paistaks loomulikum, ühtlasem ning püsiks kauem peal.

Ära unusta põsepuna ja päikesepuudrit!

Et oma näkku visuaalselt soojust ja värvi tuua, kasuta põsepuna ja päikesepuudrit. Põseruužiks vali mõni soe roosakas või korallitooni värv, päikesepuuder ei tohiks olla jällegi liiga oranž. Lisa palgeile ka puudrit ning näed hulga esinduslikum välja.

Ära unusta huulepulka!

Vali toon, mis oleks rõõmsam ja julgem kui tavaline beež, ideealne oleks roosa või oranž. Need värvid toovad tähelepanu sinu musisuule ning varjutavad kahvatu jume ja punased silmad.

Keskendu ka juustele

Kui sul ei ole aega ega viitsimist juukseid pesta, siis vali kuivšampoon. Siis näed välja värske ning keegi ei arva, et sa eile öösel hoopis pidutsesid. Alternatiiviks sobib ka talk. Raputa puudrit juuksejuurtele ja masseeri sisse, viimast võid teha ka suure puudripintsliga.

Seo juuksed tugevasse hobusesabasse või punu ilus pats — mõlemad soengud teevad su näo visuaalselt säravaks ja õnnelikuks.

Kui aga hommikul siiski pea valutab ja enesetunne on kehv, tuletame meelde Krista Lensini suurepärase pohmellinipi, mis aitab pidulise hädast välja:

Kuna Krista sõbranna on soodausku naine, siis ta soovitas, et kui on ikka väga-väga paha olla, tuleks segada kokku veerand lusikatäit soodat, veerand lusikatäit soola, törts sidrunit ja klaas vett ning see segu kurgust alla valada. "Ma luban sulle, et 35 sekundit ja sul on parem!" teatas Krista kolleegile, kes nädalavahetusel end peojärgsel hommikul just kõige paremini ei tundnud, aga siiski tööd tegema pidi.

Nimelt teab Krista, et alkoholi tarbimine viib soolad kehast välja ning see imejook aitab kehal varud taastada.

Seega, kui sul järgmine kord on vaja kiiret turgutust, proovi järele ja anna ka meile teada, kuidas mõjus!

Allikas: Beauty and Tips/Naisteka arhiiv