Kati ütles, et ta ongi üleni katki, kuid on püüdnud igati enda elu muuta. Tema naeratus oli kõike muud kui kaunis, suu mustas ja hambad olid katki.

Foto: Filmimees

Hambaravi jaoks oli ta pere kõrvalt küll suutnud raha ise koguda, kuid ülekilodest vabanemise nimel oli Kati juba enne saatesse tulekut palju tööd teinud. Ta kaalus 97 kilo ehk 27 kilo vähem kui enne kaalulangetamist, kuid iseseisev vormisaamine ei õnnestunud nii hästi. Kati tahtis tegeleda hoopis fitnessiga, aga üksi ei osanud, mistõttu hakkas teda saates nõustama fitness profiiliga võistleja ja personaaltreener Egle Eller-Nabi ning ta võttiski endale laste kasvatamise ja täiskohaga töötamise kõrvalt kohustuse end ise vormi saada.

“Kati tegi saates lühikese ajaga läbi suure elumuutuse,” kinnitab ka Eller-Nabi. “Lisaks parema kehavormi saavutamisele ning seeläbi paremale tervisele, muutus Kati arusaam eesmärkide seadmisest ja saavutamisest. Temast sai lühikese ajaga fitnessi harrastaja. Kui võrdleme naist, keda nägin esimesel hindamisel, naisega kes säras enesekindlalt finaalis, on selgelt näha, et tegu on kahe täiesti erineva naisega. Kati võib enda üle väga uhke olla ning saavutatud tulemust nautida.”

Foto: Filmimees

Siiski, fitnessiga tegelemine ja kaalujälgmine ka professionaali hoolitseva pilgu all nõuab meeletult tahtejõudu. Kati oli vahepeal, kuude kaupa toitu kaaludes ja karpidesse pannes, peaaegu alla andmas. Ja vaatamata sellele, et tema mees käis temaga trennides kaasas, et naisele toeks olla, ei meeldinud mehele, et tema naise muskel kasvab tema omast suuremaks.

Ja peagi ilmus veel üks mure: kui Kati kaalulangus ja trenn vormisid teda lõpuks siiski kenasti, siis rasva kaotamisega kadusid ka kurvid. Kati aga unistas kenadest rindadest ja saates õnnestus tal need ka saada!

Ilu- ja plastilise kirurgia kliinik Christinas Clinicu juhataja Brit-Carmen Norlan selgitab rinnaoperatsiooni põhjust: „Kati puhul oli tegemist keha düsproportsiooniga ehk tema naiselike puusadega võrreldes oli tema rind peaaegu olematu. Rindade suurendamise operatsiooni tulemusel tekkis naiselik kehaproportsioon, mis oligi operatsiooni taotlus. Katile paigaldati ergonoomilised kiibiga rinnaimplantaadid, mis sobivad hästi aktiivsele ja sportlike eluviisidega naisele.“

Kati välimus muutus hetkega, kui ta sai endale uued hambad ja sel ajal, kui Kati lõputseremooniaks valmistus ja ei teadnud ta teda ees ootavast üllatusest midagi: kliinik muutis ka Kati abikaasa naeratuse säravaks! Eestis on nüüd juures üks kaunis pere, kus kõik võivad rõõmsalt naeratada, sest saade ei kinkinud uut naeratust mitte üksnes Katile vaid ka tema abikaasale.

Kati sai saatest järgmise muutumise:

  • Tal eemaldati 23 jäänukjuurt ja lagunenud hammast
  • Kuuele hambale pandi täidised ja eemaldati hambakivi
  • Hammastele tehti Zoom valgendus
  • Ülemine ja alumine hambakaar taastati ja puuduvad hambad asendati proteesidega
  • Kati rindu suurendati Motiva implantaatidega
  • Talle tehti botuliitoksiini süstid liighigistamise vastu ja Juvederm täitesüstid näo- ja huulte piirkonda.
  • Kati sai toitumis- ja treeningnõustamist