Kuidas need kuulikesed välja näevad?

Kõige sagedamini on see põimitis kahest, vahel ka rohkemast ümarast või ovaalsest kuulikesest diameetriga 1,5 kuni 3,5 sentimeetrit. Kuulikesed on erinevast materjalist: plastmassist, metallist, lateksist; erineva kattematerjaliga; krobelised või siledad; nihkunud raskuskeskmega või raskendatud.

Kui teil on nõrgenenud lihased (seksi ajal tunnetate halvasti partneri suguelundit) või olete sünnitanud ja soovite taastada lihastoonust, peab valima küllaltki suured tupekuulid (2,5-3 cm), soovitatavalt krobelised (selline pealispind võimaldab hoida kuulikesi enda sees) ja kindlasti nihkunud raskuskeskmega. See tähendab, et kuulike ise on õõnes, selle sees aga asub veel üks metallist kuulike.

Nihkunud raskuskeskmega kuulikeste kasutamisel põrkab sisemine kuulike välise kesta vastu, sundides seda liikuma. Intiimsed lihased hakkavad iseenesest liikuma, püüdes hoida kuulikesi sees. Tööle hakkavad needki lihased, mis ei ole tegevuses isegi kõige tormilisema seksi ajal, kuna asuvad väljaspool stimulatsiooni piirkonda.

Erinevate lihasrühmade liikumine kutsub esile vere juurdevoolu vagiinasse, lisaks meeldivale tundele aitab see alandada peetuse ilmingute tekkimise riski, mis võivad tekitada naistehaigusi.

Tupekuule võib kanda ka poodi ja tööle minnes ning kodus, alguses 15-30 minutit päevas, pikendades järjekindlalt kandmisaega mõne tunnini. Proovige ise kuulikesi kokku suruda ja veeretada.

Umbes kuu aja pärast hakkate tundma nende lihaste liikumist, millega varem olite tuttavad vaid pealiskaudselt. Tunnetab teie partnergi, sest nad hakkavad tihedamalt haarama tema meheuhkust. Soovi korral ja sihikindlalt treenides võib sundida mehe lõpetama enda keha liigutamata, pinguldades ja lõdvestades tupelihaseid.

Kui olete paar-kolm kuud korralikult treeninud, võib minna üle raskendatud kuulikestele. Need on väiksemad ja siledad. Et neid sees hoida, tuleb alguses teha teatud jõupingutusi, kuid see tasub end ära, sest mida tugevamad on vagiina lihased, seda tugevam on orgasm.

Miks on vaja vaagnapõhjalihaseid tugevdada?

Vaagnapõhjalihased toetavad kõiki vaagnapõhja organeid, põit, emakat ja soolestikku.

Vaagnapõhjalihased hakkavad oma toonust kaotama pärast 30. eluaastat, lisaks on veel hulganisti põhjused, miks lihased lõtvuvad juba enne seda: stress, sünnitus, suitsetamine, regulaarne alkoholi tarbimine, kaalutõus /-langus, geenid, varasemad traumad vaagnapiirkonnas, halb rüht, pidev kõhukinnisus, raskuste tõstmine.
Vaagnapõhjalihaste treenimine on samuti soovitatud naistele, kes plaanivad rasestuda, et valmistada vaagnapõhja ette füsioloogiliseks stressiks, mis kaasneb raseduse hilisemate staadiumite ja sünnitusega.

Kuidas kasutada?

Pärast ostu on vaja kuulikesi seebiga pesta ja antiseptilise vahendiga töödelda. Hiljem tuleb neid enne ja pärast iga kasutamist pesta sooja vee ja seebiga (parem oleks antibakteriaalne).

Esimese kasutamise eel määrige kuulikesed kokku vähese koguse intiimõliga (edaspidi võite proovida ilma selleta) ning viige need lamavas asendis ettevaatlikult tuppe, jättes niidikese väljapoole. Tõuske üles ja proovige hoida neid enda sees nii kaua, kui jaksate. Mõned suudavad kohe käia, mõnel aga on vaja mitu päeva treenida, et kuulikesed liikudes välja ei libiseks.

Tupekuulide kasutamise plussid:

  • võimalus muuta oma seksuaalelu palju värvikamaks ja mitmekülgsemaks;
  • intiimsete lihaste tunnetamine rikastab lähedust kirgaste elamustega, sest paraneb ka vastastikune tunnetus;
  • tupelihased tugevnevad, areneb võime tuppe kitsamaks muuta;
  • treenitud lihased on nõtkemad ja tõmbuvad paremini kokku, mis võimaldab taastada tupe tiheduse pärast sünnitust.


Ärge kasutage tupekuulikesi seksi ajal. Kui aga väga soovite, ostke spetsiaalsed: need on väiksemate mõõtudega ning ette nähtud seksimängude jaoks.