1. Mine õue. Pole vahet, mis ilm on - värske õhk lööb pea selgeks. Isegi 10minutilisest jalutuskäigust ümber maja piisab, et enesetunne paraneks.

2. Tee endale tassitäis teed ja joo see kuumalt ära. Kuum tee mõjub alati rahustavalt ja mustas ja rohelises tees sisalduv kofeiin annab sulle pauerit juurde.

3. Kirjuta üles 10 asja, mille pärast sa muretsed. Kirja pannes vabastad sa suure osa pingetest ja suudad lõõgastuda, sest mõistad isegi, et ei saa nende asjade heaks ise kohe praegu mitte midagi ära teha. Ja muretsemine ka ei aita.

4. Osta endale värske lillekimp. Värsked lilled toovad tuppa rõõmu.

5. Mine parki ja paita mõnda koera (omaniku nõul muidugi).

6. Palu oma sõbral nimetada su parimaid omadusi. Kuula, mida ta ütleb ja tunnista endale, et just nii ongi!

7. Tee plaane järgnevaks nädalaks ja kuuks, mitte terveks aastaks korraga. Mida sa teha tahaksid? Kellega kohtuda? Mida tööl korda saata? Kuhu minna? Kirjuta üles, planeeri, naudi protsessi.

8. Lõpeta põdemine. Ära põe, kui sul ei ole vastust küsimusele, mida sa oma eluga teha tahad. Ära põe, kui sa ei tea, mida täna õhtulgi teha tahad. Sul ei peagi kõiki vastuseid olema. Võta lihtsalt üks päev korraga.

9. Helista sellele pereliikmele, kes suudab sulle alati turvatunnet, rõõmu ja heaolu sisendada. Räägi temaga kohe pikemalt.

10. Tee lähiajaks mingid plaanid, et sul oleks, mida oodata. Osta kinopiletid, broneeri laud restorani, kuhu oled ammu tahtnud minna, kutsu välja sõbrad, keda pole kaua näinud.

11. Kuula algusest lõpuni läbi üks täiesti uus muusikaplaat.

12. Tee endale midagi eriti head süüa. Otsi mingi äge retsept, mida sa ei ole varem proovinud, osta kõik vajalikud toiduained, naudi valmistamisprotsessi ja suhtu valmistootesse kui preemiasse, mille sa oled täiega ära teeninud.

13. PEse end puhtaks, kammi juuksed ära, laki küüned, värvi ripsmed ja huuled. Pane jalga oma lemmikteksad ja vaata peeglisse, et sulle tuleks meelde, mis tunne on ennast iseenda nahas hästi tunda.

14. Lepi sellega, et kõik tunnevad vahepeal, et nad on täiesti teelt eksinud ja ei tea, kuhu ja kuidas edasi minna. See tunne tuleb sellest, et oled midagi suurt selja taha jätmas ning otsid midagi, mis toob su elule uue ja sügavama mõtte. SA arened. Ja see on hea asi.

15. Mine ja osta kokku nii palju lõhnaküünlaid kui rahakott kannatab, pane need toas põlema ja naudi soojust ja head lõhna.

Allikas: Thought Catalog