Neid asju ei maksa teha:

1. Kanda maski, et teistele muljet avaldada.

Nägu, mida te teistele näitate, on mask ja ühel heal päeval ei ole selle maski all enam midagi. Kui te veedate liiga palju aega muretsedes selle üle, mida teised teist arvata võivad, unustate te lõpuks selle, kes te olete. Ärge kartke teiste arvamust, oma sisimas teate te, kes te tegelikult olete. Te ei pea olema ideaalne, et inspireerida ja teistele muljet avaldada, vastupidi, laske neil imetleda, kuidas te oskate oma ebatäiuslikkust kontrollida.

2. Lasta kellelgi teisel oma unistusi täide viia.

Kõige suurem üleskutse elus on määratleda, kes te olete; teine on olla rahul sellega, mida te olete avastanud. On oluline järgneda alati oma unistustele ja eesmärkidele. Ainult see teeb teid õnnelikuks ja muudab elu elamisväärseks. Väikestest asjadest saavad alguse suured asjad.

3. Olla halvas seltskonnas.

Ärge lubage kellelgi oma tuju halvaks muuta. Kui te olete aru saanud, et te olete ümbritsetud negatiivsetest inimestest, siis tehke endale selgeks, et see on valik ja mitte kohustus. Vahetage teadlikult need inimesed teiste vastu, kes oskavad olla kaastundlikud ja lahked, selle asemel, et välja näidata kadedust ja stressi.

4. Olla egoist.

Elu, mis on täis häid tegusid, on hästi elatud elu. Inimesed, kellele te head teete, mäletavad seda kogu elu. Graveerige oma nimi südametesse ja mitte kivi sisse. See, mida te olete teinud iseenda jaoks, sureb koos teiega, see mida te teete teiste jaoks, jääb.

5. Vältida iga hinna eest muutusi ja arengut.

Kui te tahate tundma õppida minevikku, vaadake oma praegusi tingimusi ja kui te tahate tundma õppida tulevikku, vaadake praegusi tegusid. Jätke minevik ja tehke ruumi uuele.

6. Jätta kõik sinnapaika.

Ei ole olemas vigu, on ainult tulemused. Isegi, kui asjad ei suju nii, nagu nad oleksid pidanud, ärge lõpetage. See aitab edasi minna vähehaaval sellel, kes võita soovib. See on protsess, mis iga läbitud etapi, otsuse ja teoga viib võidule.

7. Üritada kontrollida iga väiksematki detaili.

Vahel on vaja maha rahuneda ja lasta elul minna oma rada ilma muretsemata ja pisiasju kontrollimata, sest elu võtab oma hooleks kõik, mõistate te siis kõike või mitte. On vaja lihtsalt natuke aega, et kõik selguks.

8. Leppida vähesega, teades, et väärid rohkem.

Olge tugev, et lasta osadel asjadel minna ja piisavalt tark, et oodata seda, mida te väärite. Vahel peab end leidma põhjast, et uuesti seista püsti ja sirgelt ja vahel on vaja, et teie silmad saaksid puhastatud tänu pisaratele, et te võiksite näha võimalusi palju selgemalt.

9. Jätta alati homseks.

Me usume alati, et meil on veel palju aega. Ühel päeval aga mõistate te, et teil ei olegi enam aega, et töötada asjade kallal, mida te olete alati tahtnud. See on see hetk, kus te mõistate, et te kas olete oma eesmärgid täitnud või on teil selle jaoks terve nimekiri vabandusi, miks te ei ole oma tahtmist saanud.

10. Olla laisk.

Elu ei võlgne meile midagi, aga meie võlgneme kahtlemata midagi elule. Lõpetage unistamine ja hakake tegutsema. Võtke enese peale vastutus oma elu eest ja kontrollige seda. Te ei saa alati oodata, et keegi teie eest kõik ära teeb. Tegutsege!

Allikas: Kodused Lood