Valged ringid sarvkesta ümber

Neid märgates peaks pöörduma silmaarsti juurde. Enamasti annavad need märku vananemisest, kuid vahel võivad valged ringid viidata ka organismis olevale suurele kolesteroolitasemele.

Vesised silmad

See on enamasti märk sellest, et sa veedad liiga palju aega ekraani taga. See on enamike inimeste probleem, kuid kui see hakkab su tervisele halvasti mõjuma, peaksid sa proovima oma aega ekraani taga vähendada.

Täpid nägemise ees

Pea iga inimene on kogenud seda tunnet, et vahepeal satuksid silmade ette justkui täpid, mida tegelikult ei eksisteeri. Seda juhtub samuti pigem vananedes, kuid kui sa näed täpikesi oma silmade ees liiga tihti, siis peaks pöörduma silmaarsti poole, sest see võib anda märku lähenevast infektsioonist.

Kollased silmavalged

See on täiesti kindel sümptom sellest, et sinu tervisega on midagi tõsist lahti. Enamasti on see seotud maksaprobleemiga.

Kuivad silmad

See viitab allergilisele reaktsioonile, kuid ei ole ohtlik. Püüa jõuda selgusele, mis allergiat tekitab ja sellest oma elus vabaneda. Kui sa ei suuda pikka aega tuvastada allergia põhjust, siis võid niikaua kasutada silmi niisutavaid tilkasid.

Tõmblevad silmad

Märk stressist, proovi mõnda aega rahulikum olla. See peaks kiiresti mööduma, kuid me teame, et see segab keskendumist. Proovi sellest üle olla.

Udune nägemine

Vanus, väsimus, stress — kõik võivad sellega seotud olla, aga siiski peaks ära käima silmaarsti juures, sest kõige hullematel juhtudel võib see viidata diabeedile.

Paistes silmad

See tähendab kas allergilist reaktsiooni, seda, et sa oled pikka aega nutnud või hoopis seda, et sa ei ole piisavalt palju maganud.

Allikas: Daily Mail