Minu ja mu abikaasa armastuslugu on kestnud põhimõtteliselt 17aastat. Mäletan kuidas algas kaheksanda klassi teine poolaasta. Ootasime oma esimest tundi peale jõuluvaheaega ja meie klassi tuli uus poiss. Jäin teda vahtima, sest kui kõik teised poisid meie klassis olid pigem lapselikud, peenikesed ja mitte eriti pikad, siis tema oli juba mehisema kehaehitusega. Pluss need tumedad juuksed ja silmad, mis on mu nõrkuseks alati olnud, kui poisse vaatasin.

Peagi tutvustasime sõbrannaga end ja uurisime ka tema kohta ja me saime kolmekesi sõpradeks. Käisime kõik koos jalutamas õhtuti jne. Tolleks hetkeks oli mul oma poisssõber ka olemas, aga paratamatult hakkasin tundma, kui väga mu klassivend mulle meeldib. Käes oli juba üheksanda klassi teine poolaasta ja ma armastasin oma poissõpra, aga klassivend oli ikka hinges ja temaga aja veetmine oli meeldiv, mis sest et olime vaid sõbrad.

Me olime lausa nii head sõbrad, et kui kahekesi jalutamas käisime, siis ta rääkis jälle, kui talle keegi tüdrukutest meeldis jne. Kuigi minu õnneks ei käinud ta kellegagi ega teinud samme nende poole, kuna oli pigem tagasihoidlik poiss. Mul oli hea meel, et ta mind usaldas, aga veidi tegi haiget ka, kui kuulsin, et talle keegi meeldib, aga mitte mina. Ükskord ta ütles mulle, et talle meeldib üks klassiõde, aga ei tahtnud nime öelda. Hakkasin siis uurima, et mis tähega ta nimi algab, siis ta ütles sama tähe mis minu eesnime tähtki on. Mul vaikselt tekkis tunne, et oi kui see vaid oleks mina. Siis uurisin mitu tähte ta nimes on, klassivend ütles sama arvu, mis minugi nimes tähti on. Ma olin sisemuses väga ärevil. Lõpuks ta ütles nime, kes talle siis meeldis, aga see oli üks teine klassiõde, kelle nimes on sama palju tähti ja nimi algab ka sama tähega. Olin nii pettunud ja leppisin oma endise sõbrastaatusega.

Mingi hetk usaldasin sõbrannale ka, et see klassivend mulle meeldib ja keelasin poisile öelda. Kui õigesti mäletan, siis ta soovitas mul rääkida välja see, aga ma ei julgenud. Ükskord kui sõbranna ja klassivend käisid minuta jalutamas, siis oli sõbranna talle tõtt rääkinud minu tunnete kohta. Pärast ütles mulle ka, et tegi mu saladuse avalikuks. Ma nii kartsin, et mis ta nüüd minust arvab, aga tundus, et tal tekkis ka teistmoodi huvi minu vastu. Üheksanda klassi lõpupeol oligi meie esimene suudlus ja peale seda jätsin oma poiss-sõbra maha ja hakkasime klassivennaga “käima”.

Üks asi viis teiseni ja üheteistkümnendas klassis sünnitasin meile tütre. Olime mõlemad 17, kohe 18 saamas. Eks noored on nagu on ja mõtlesime, et meiega ju ei juhtu seda. Aga juhtus ja sellest pole midagi, sest tänu enda usinusele ja kooli toetusele lõpetasime keskkooli samal ajal teistega. Kuna me elasime mingi aeg tema vanemate juures ja me tema emaga olime mõlemad parajad fruktid ja ajasime mõlemad oma õigust taga, siis peale keska lõppu olid meie suhted halvenenud ja läksime lahku. Suhtlesime ikka edasi, kuna meil oli laps. Asja tegi lihtsamaks see, et ta läks teise linna ülikooli ja käis ainult nädalavahetustel last vaatamas ja enda juurde võtmas. Peale paari lahusoldud kuu hakkasime nn “seksisõpradeks”, aga kuna see tegi ikkagi haiget ja oli raske, siis lõpetasime.

Kui meie esmasest lahkuminekust oli möödas umbes 9-10 kuud, siis läksime kolmekesi loomaaeda, kuna me olime kokku leppinud, et lapse pärast oleks vaja ka perena aega veeta. Kevad oli käes ja me saime kuidagi väga hästi läbi ja tuli see tunne, ning loomaaias käik läks hästi. Saime koos lapsega tegeleda ja näidata, aga samal ajal toimus meievaheline flirt. Lõpetasime samal õhtul koos voodis ja otsustasime uuesti proovida. Ning sellest hetkest 12vaastat hiljem oleme endiselt koos, üle kaheksa aasta ka abielus. Ning lisaks meie vanimale tütrele, kes on väga tubli teismeline, on meil veel 3 nooremat last, armas tagasihoidlik maja, normaalsed töökohad ja mina olen suutnud kõige selle kõrvalt omandada ka magistrikraadi.

Oleme jõudnud üsna kaugele ja elu on üldjoontes läinud hästi. Eks läbi aegade 17 aasta jooksul on ette tulnud raskusi ja probleeme, aga oleme alati suheldes ja koostöös kõigest välja tulnud. Me oleme täielik dream team ja saame teineteist usaldada. Ja kuigi meil on mingites asjades erinev mõtlemine, leiame alati kuldse kesktee.

Pane oma armastuslugu kirja ja saada see meile naistekas@delfi.ee, et saaksime koos rõõmustada selle üle, kui palju asju siin elus armastamist väärivad.

Parima loo jutustaja saab kingiks pakikese essence’i uue kevad/suvise meigikollektsiooni toodetega, kust võib leida näiteks wow-efektiga ripsmetuši, särapuudripaleti ja muud huvitavat.